Változatos programokkal és a BEAC edzőivel jön az ELTE Dolgozói Sporthét

Október 26. és október 30. között online egyhetes rendezvényként szervezi meg dolgozói sportnapját az ELTE Karrierközpont és Sportiroda a BEAC-cal együttműködésben.

2020. október 26-30. között kerül megrendezésre a Dolgozói Sporthét ami egyben egy szabadidősport dolgozói pontgyűjtő verseny.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Dolgozói Sporthét rendkívüli formában kerül megrendezésre. Lehetőség lesz sportolni az online és offline térben is, valamint az egyéni teljesítmények mellett egy szuper csapatverseny sem maradhat ki a programból.

A megszokott sporttelepi környezetet a “SportONline – ELTE Dolgozói Sportnap” Microsoft Teams csoport helyettesíti, ami minden ELTE-s emailcímmel elérhető. Ezen a felületen követhetik az online edzéseket, előadásokat, programötleteket és a kihívásokat, valamint a verseny állását is. A SportONline minden programja és lehetősége minden ELTE dolgozó számára ingyenes.

A részvételhez mindössze egy villámgyors regisztráció szükséges, amit akkor is meg kell tenni, ha valaki a versenyben nem szeretne részt venni, csak meghallgatna egy előadást, kipróbálna egy edzést, vagy nézelődne a feltöltött tartalmak között.

A regisztráció ide kattintva érhető el:

Regisztráció

A programok megalkotásánál fontos szempont volt, hogy erőnléttől és kortól függetlenül mindenki részt vehessen benne. Az edzések jó hangulatáról a BEAC edzői fognak gondoskodni, ráadásul a mozgással idén értékes nyeremények is nyerhetők!

A SportONline programjai:

  • Online edzések reggel és délután
  • Csapatverseny
  • Egyéni nyereményjáték
  • Egészséges életmód témakörben előadások
  • Dietetikai előadás és személyes tanácsadás
  • Szabadidősport programjavaslatok és ötletek
  • Szép helyen sportoltam! – fotóverseny
  • Étkezzünk egészségesen! – receptverseny

Bővebb információ a programról, pontozásról, nyereményekről és a csapatverseny menetéről itt érhető el: SportONline – ELTE Dolgozói Sporthét 2020

Facebook esemény: SportONline – ELTE Dolgozói Sporthét

Az edzések típusai és pontos időpontjai megtalálhatóak a beac.hu összefoglaló táblázatában.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]