!!!SPORTNAP!!!

Minden tanév elején kellemes meglepetésként érhet, hogy mielőtt elmélyülnénk a tanulásban, kapunk még egy szabadnapot, amikor csak a sportra koncentrálunk. Idén sem lesz ez másképpen. Szeptember 20-án sportnap megannyi programmal!

Ünnepeljük együtt szeptember 20-án az Egyetemi Sport Nemzetközi Napját! Egyetemünk, az ELTE, idén is csatlakozik az eseményhez, és a tavaly nagy sikerrel megrendezett ELTE Inkluzív Sportnap idén sem marad el! Emellett a múlt évben nagy sikert aratott tájfutást sem kell nélkülöznünk, és az örök klasszikus 5vös5km is megrendezésre kerül.

Inkluzív Sportnap

A sportnapon számos sportág, köztük az ülőröplabda, a kerekesszékes kosárlabda, a csörgőlabda, vagy a showdown is kipróbálható bárkinek.

inkluziv2018

Képernyőfotó 2018-09-17 - 20.44.41
A rendezvény INGYENES és bárki számára látogatható!

Helyszín: Tüskecsarnok (Bejárat a Bogdánfy út 10/B felől)
Időpont: 2018. szeptember 20., 10:00 – 15:00 óra között

Program:
10:00 – 11:10 Megnyitó
Kotta Nélkül ELTE formáció fellépése
Kerekasztal-beszélgetés ELTE-s parasportolókkal, Illés Fannival és Lukoviczky Rékával
Hallatlan Salsa bemutató
WildBoars kerekesszékes rögbi-bemutató

11:10 – 15:00-ig ülőröplabda, kerekesszékes kosárlabda, csörgőlabda, showdown, judo

Facebook esemény

5vös5km és tájfutás

Tavaly megénekeltük már, hogy milyen is egy tájfutó napja. Aki mostanra kapott kedvet hozzá, könnyedén kipróbálhatja magát. Idén először lesz Alumni kategória is a versenyszámban. További információk a tájfutással kapcsolatban ITT találhatóak.

tajfutas-003

Akik pedig a klasszikusokat részesítik előnyben, azokat tárt karokkal várja az ELTE egyik legpatinásabb sportrendezvénye: az 5vös5km. Természetesen, ahogy a korábbi években, úgy idén is minden oktatási intézményből és intézményen kívülről érkező érdeklődőket szeretettel várják a rendezők. A nevezés ezen a linken lehetséges.

Találkozzunk szeptember 20-án!

Képek: BEAC, EO-fotó

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]