ELTE Sport7 – 1. nap

A hagyományokhoz híven idén is az őszi szemeszter első hetében kerül megrendezésre az ELTE Sport7, amely hétfőtől péntekig tart a BEAC-on és egyéb külsős helyszíneken. Nézzük meg, milyen élményekben részesültek, akik hétfőn kilátogattak.

Remek hangulat fogadta azokat, akik hétfőn a BEAC felé vették az irányt, és a mozgást választották délutáni-esti programnak. Hétfőn a floorballt, a muay-thait, a funkcionális tréninget, a kettlebellt, az aerobikot, a polefitnesst, a ballance traininget, a TRX-et, a gerincjógát, a spinninget, a futást, hastáncot, a latin táncot, az atlétikát, az úszást és a sziklamászást lehetett ingyenesen kipróbálni.

eo-20180910-DSC_2636

Én ezúttal az aerobik mellett tettem le a voksomat. Azon belül egy kardio-alakformán vettem részt. Ha szeretsz mozogni, valamint a zenét is kedveled, és ha netalántán nem áll messze tőled a zenére sportolás, akkor az aerobikot biztosan neked találták ki. Nem véletlenül hódít már generációk óta ez a mozgásforma. Az aerobik népszerűségét bizonyítja, hogy rengetegen választották az este hétkor kezdődő edzést a suli első napján is. A résztvevő lányok közül többen már évek óta rendszeresen járnak edzésre, és nem kérdés számukra, hogy idén is megveszik a bérletet. De olyanok is akadtak bőven a teremben, akik még csak most kezdenek barátkozni az aerobikkal. Mindannyiunkat rendesen megizzasztott Kálmán Teréz pörgős órája. Az aerobik legjobb része, hogy úgy mozgat meg egyszerre több izomcsoportot, hogy a zene és a változatos gyakorlatok miatt egyáltalán nem érezzük az edzést monotonnak. A résztvevő lányokkal hősiesen küzdöttünk a kemény combgyakorlatokkal és plankekkel. Az óra végén mindannyiunknak járt a taps. Az izomláz  garantált!

eo-20180910-DSC_3017

Ha nehezedre esik újra visszatérni a suliba, vagy ha épp a tárgyfelvétel körüli stresszt próbálnád levezetni, mindenképp ajánlom az aerobikot, hiszen biztosan felfrissít. Ha pedig úgy érzed, hogy a nyár teletöltött energiával, szintén látogass ki a BEAC-ra a lendületedet levezetni.

Ha felkeltette érdeklődésedet az aerobik, az alábbi honlapon megnézheted a félév órarendjét. A Sport7 során ráadásul kedvezményes áron tudod megvásárolni a bérletedet.

beac.hu

Ha úgy érzed, nem az aerobik lesz a te sportod, akkor se csüggedj, a Sport7 során szinte kizárt, hogy ne találj számodra érdekes programot. Látogassatok ki bármilyen edzésre! Higgyétek el, megéri!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]