Tavaszi sportnapok a BEAC-cal

A BEAC idén tavasszal is házhoz hozza a sportot! A sportkampány célja, hogy minél több egyetemi hallgató, dolgozó, kollégiumi lakó megismerje és kipróbálhassa az egyetem sportegyesülete által nyújtott sportolási lehetőségeket, mindezt pedig a lehető legközelebb, az egyetemi kampuszokon és kollégiumokban tehessék meg.

A BEAC munkatársai és edzői március vége és május eleje között szervezett programokkal kívánják felhívni az egyetemi hallgatók és dolgozók figyelmét arra, hogy az egyetemi tanulmányok és a munka mellett is fontos a rendszeres sportolást, mozgást a mindennapi rutin részévé tenni.
Remek kikapcsolódás beugrani egy jógaórára, erősödni egy funkcionális köredzésen vagy az ismerősökkel kipróbálni olyan új edzéseket, mint a polefitness, a TRX-RIP trainer, vagy akár a lézerharcot. Az edzéseket az ELTE sportszervezői, ösztöndíjasai és a BEAC szakosztályok edzői és oktatói tartják.Összes edzésünk ingyen kipróbálható sportnapjaink folyamán és akár több sportág megismerésére is lehetőség nyílik. A különböző fitness, és funkcionális edzések, a küzdősportok és fesztiváljátékok között biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót.

mix_plakat_2018-2-729x1024

Tavaszi sportnépszerűsítő programsorozatunk állomásai:

TÓK Sportnap – 2018.04.11.
GRIFF Sportnap – 2018.04.11.
BGGYK Sportnap – 2018.04.24.
BTK Sportnap – 2018.05.09.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]