Kedvezményes focimeccs a Debreceni Egyetem polgárainak

Egyedülálló együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetem és a DVSC. Ennek egyik előnye, hogy a Vasas elleni szombati mérkőzés az egyetem hallgatói és dolgozói számára ingyenesen megtekinthető volt. Remek példa arra, hogyan kell közelebb hozni egymáshoz a felsőoktatást és a sport világát.

A DVSC Futballszervező Zrt. és a Debreceni Egyetem, ezen belül a Hallgatói Önkormányzat vezetői megállapodtak a DVSC Zrt. vezetésével, hogy a jövőben szervezett formában különböző kedvezményeket, szolgáltatásokat kínálnak a sportot és közösséget kedvelő egyetemi polgároknak, dolgozóknak, akik azokat meghatározott módon és szektorokban vehetik igénybe. A megállapodás alapján az egyetem a D7 és D8 szektorokban kap kijelölt helyet.

Az együttműködés keretében a hallgatók és a dolgozók több kedvezményt is igénybe vehetnek. Többek között kedvezményes belépőjegyet válthatnak, gyerekes családok közvetlenül a szektor melletti fűtött teremben használhatják a játszóházat (gyermekmegőrzéssel), valamint adott mérkőzéseken egyéb kiegészítő szolgáltatásokat kapnak.

A lehetőséggel régi óhaj válik valóra, hiszen mind a szakszervezetek, mind hallgatói csoportok jelezték már korábban, hogy szívesen vennének csoportos kedvezményt, amelyet a mostani megállapodás lehetővé tesz. Az őszi szezon hátralévő hazai mérkőzésein a valamennyi egyetemi polgár számára nyitott lehetőség egyedi akcióit, kedvezményeit minden mérkőzés előtt az egyetemi kommunikációs csatornákon hirdetik meg a szervezők.

Első alkalommal október 22-én 17:30-kor a listavezető VASAS elleni bajnoki labdarúgó mérkőzésre az egyetemi polgárok számára a DVSC Zrt. előzetes regisztrációhoz kötött ingyenes belépést biztosított.

forrás: dehir.hu

kép: vagy.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]