Sportolj kreditért az ELTE-n!

Az egyetemen te alakítod az órarendedet, vigyél bele egy kis sportot! Félévente közel 40 általános testnevelés kurzus kerül meghirdetésre a Neptunban, így biztosan találsz kedvedre valót! Az idei tanévtől már argentin tangó (társastánc kurzus alatt), csörgőlabda (kézilabda kurzus alatt), és swing (társastánc kurzus alatt) is az órák között szerepel, a falmászás pedig már egy új helyszínen, a BME Sportközpontban is elérhető lesz!

Az általános testnevelés kurzusok, a szorgalmi időszakhoz hasonlóan, általában 12-13 hétből állnak. A félév teljesítésének a feltétele a részvétel, maximum 3 hiányzással. Amennyiben teljesíted a kurzust, 1 kredit jár érte, ami beleszámítható a szabadon választható tantárgyakba, így az érdemjegy az átlagodat is javítja!

Hogyan találod meg a kurzusokat?

  • Lépj be a Neptunba
  • A “Tárgyfelvétel” fül alatt válaszd ki az aktuális félévet, és a „Minden intézményi tárgy” típust.
  • Állíts be a tárgy kódja szerinti keresést, és írd be a VTN- kódot.
  • Válogass a sportok közül, és jelentkezz!

A kurzusok féléves díja 6000 Ft, ami Neptun kivetésben jelenik meg a „Pénzügyek” fül alatt, általában a FÉLÉV VÉGE FELÉ. (Egyes kurzusok plusz költségekkel járnak, pl.: falmászás, ezzel kapcsolatban tájékozódj a megadott elérhetőségeken)

Az általános testneveléssel nem csak kreditet és élményeket, hanem új ELTE-s barátokat is szerezhetsz. A sport közösségteremtő erejének és a rendszerességnek köszönhetően sok barátság kötődik a pályán! Ha belekerültél az ELTE Sportéletébe, te is ezt ajánlod majd hallgatótársaidnak!

Megéri? Gyere el az ELTE Sport7-re, próbálj ki minél több sportágat egy héten keresztül teljesen INGYEN és megtudod!

 

forrás: beac.hu

foto: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]