ELTE Aerobik Body&Mind Est – Videó

Kíváncsi vagy, mivel frissítették fel testüket és lelküket egyaránt az ELTE-s hallgatók a szorgalmi időszak kezdetén? Február 18-án rendezték meg az ELTE Aerobik Body&Mind Estet.

Kiereszthették a gőzt csütörtök este az ELTE Mérnök utcai sporttelepére kilátogató diákok. Az ELTE Aerobik+ Program keretén belül rendezték meg az eseményt, ahol a mozogni vágyó fiatalok kipróbálhatták a dinamikus jógát, az energiamasszázst, a pilatest és a gerinctréninget is. Voltak kezdő és már haladó sportolók is a köreikben. Műsorvezetőnk is kipróbálta magát némelyik sportban, nézzétek meg, hogy ment neki!

A résztvevők megtekinthették az ELTE Jazz tánc és az ELTE Oriental Hasttánccsoport bemutatóját, illetve meghallgathatták egy pszichológus előadását az egészséges életmódról. Ezen kívül megkóstolhatták az étkezés-helyettesítő shake-et is.

Az ELTE Aerobik Szakosztály vezetőedzőjét, Pulay Szilvit többek között arról kérdeztük, milyen fejlesztések történtek; a résztvevőktől pedig megtudhattuk, miket sportolnak. Ti pedig írjátok meg nekünk, mit tesztek az egészséges életmód érdekében!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]