Télen sem állnak le a tekeréssel a BEAC-on

Az ELTE-BEAC Cycling csapata télen sem vonul pihenőre, szeretettel várnak minden kerékpársport iránt elkötelezett mozogni vágyó fiatalt.

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett edzéseinken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni. Az év minden szakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Egy darab évszakbérlet váltása 6 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban. Az edzések öltségtérítését légkésőbb az első edzés előtt rendezni kell.

Helyszín:
ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett.

tekeres

Jelentkezés:
A helyek foglalhatóak a cycling.beac@gmail.com email címen november 27-ig. A lefoglalt helyek befizetési határideje november 27, ezután a be nem fizetett foglalásokat nem tudjuk fenntartani. A bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 8:30-16:30 között a BEAC irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A szabad helyeket mutató táblázat a lenti linken és a facebook oldalunkon érhető el.

Természetesen szezon közben is lehet csatlakozni!

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, erzamusoknak és alumniknak 4200Ft (csak Neptun kóddal), külsősöknek 5700Ft. Ez 6 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban.

Figyelem! Alacsony létszám esetén nem indítunk el a csoprotokat, ebben az eseben értestést küldünk.
Az első edzés 2015. 12. 07. December 21 – január 3 téli szünet.

Az megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező – sportágfelelős:
Őszi Krisztián
Tel.: +36 70 3810649 (délután, este)
Mail: cycling.beac@gmail.com

A csoportok telítettségét ide kattintva követketitek, de a facebook oldalon is érdemes köetni a csapatot.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]