ELTE Aerobik – Mozogni Boldogság!

Évek óta sikeresen működik az ELTE Aerobik, mely mindenkinek szól, ELTE-s hallgatóknak, dolgozóknak, külsősöknek egyaránt kortól, nemtől, munkahelytől függetlenül. Minden óra végeztével jóleső fáradsággal indulnak haza a résztvevők. Már évek óta zajlanak az aerobikedzések a különböző helyszíneken, különböző oktatók vezényletével. A zenék pörgősek, a gyakorlatok hatásosak, az edzők hozzáértőek, az élmény pedig helyettesíthetetlen. Érdemes kipróbálni!

Évek óta sikeresen működik az ELTE Aerobik, mely mindenkinek szól, ELTE-s hallgatóknak/dolgozóknak, külsősöknek egyaránt kortól, nemtől, munkahelytől függetlenül.

Ha kiváltottad a bérleted, (melynek díját a BEAC irodájában, Bogdánfy u. 10/B. 1. feljáró 2. emelet.; NY: H-P: 8.30-16.30 tudod befizetni). Típusától függően választhatsz az aerobik-órarendben meghirdetett órák, a neked megfelelő időpontok, a számodra szimpatikus oktatók és a hozzád legközelebb álló edzéstípusok között. A bérlet – mivel már túléltük a félév első két hetét – drágább, de még így is teljesen kifizetődő! A bérletek fajtáit és az árakat itt találod.

Idén az ELTE Aerobik oktatógárdája tovább bővült, így ha unalmasnak tartottad volna az eddigi órákat (amit erősen kétlek), akkor itt az ideje megismerned az újakat. További változás még, hogy zumba edzésen már nem csak hétfőnként van lehetőséged részt venni, hanem csütörtökön is (a helyszín nem változott), valamint cheerleading órákat is hetente két alkalommal (kedden és csütörtökön) látogathatod.

Aki már ismeri az ELTE Aerobik szakosztály óráit, annak azért, aki még nem, annak azért érdemes őket felkeresni. Az oktatógárda minden egyes tagja mindenkit szeretettel és jóleső fáradtságot okozó órákkal vár! Kövesd lelkesen a hivatalos honlapot és a facebook-oldalt is, ahol minden fontos információról értesülhetsz. Érdemes az aerobik órákon az ELTE sporteseményein (FitNight, Éjszakai Sport, kollégiumi sportnapok stb.) is megjelenni, hiszen Mozogni Boldogság!

kép forrása: facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]