Ez vár titeket a Sport7-en

Hogy aktívan induljon a tanév, az ELTE BEAC minden év szeptemberében megszervezi nektek a Sport7-et, ahova minél több fitt/kevésbé fitt, de mindenképp lelkes és sportolni vágyó diákot várnak. Így lesz ez idén szeptember 7. és 11. között is a Bogdánfy úti sporttelepen, ahová remélhetőleg számos hallgató ellátogat. A napokban látott napvilágot a hivatalos program, amit itt is megosztunk veletek!

Próbálj ki minél több sportágat egy helyen! – harsogja a Sport7 hivatalos plakátja. Ezzel az inspiráló felkiáltással invitál titeket a BEAC a Bogdánfy Ödön utca 10. alá (és egyéb helyszínekre) a következő hét folyamán. Lesznek küzdősportok, labdajátékok, táncos, mozgásos események, mind külső, mind fedett helyszíneken. Nem tudod, mi az a TRX, a spinning, vagy a muay-thai? Gyere és derítsd ki az ELTE Sport7en! Mindig is ki akartad próbálni a hastáncot vagy a cheerleadinget, de még nem volt rá alkalmad? Most lesz! A labdajátékok során mindig te uraltad a pályát? Mutasd meg tehetségedet a következő héten!

Már rögtön hétfőn tesztelheted a harci szellemedet a muay-thai vagy a karate edzésen, kipróbálhatod a TRX-et és a zumbát is; a kosárlabda (női és férfi egyaránt) sem marad ki a napi programból, csak úgy, mint a falmászás, a hastánc és a spinning. Kedden kipróbálhatod magad a cheerleading, a rögbi, a triatlon és a jazztánc edzéseken, valamint szintén lesz TRX, spinning és kosárlabda is. Szerdán, aki kilátogat a Sport7-re, találkozhat különleges ütős sportokkal, valamint az aikidoval, a rúdtánccal (programban polefitness-ként szerepel), a röplabdával és a futsallal. Csütörtökön várja a sportolni vágyókat a kung-fu, a kick-boksz, a dinamikus jóga, az evezés és a lelkes látogatók számára már jól megismert spinning. Pénteken, akinek még van energiája, vagy aki csak most lendül bele igazán, azt várja a röplabda, a kézilabda, az atlétika, a tollaslabda és a teke (utóbbihoz előzetes időpont egyeztetés szükséges: Kovács Dániel – gierdeszet@gmail.com).

Mint mindig, most is minden edzés ingyenes. A korlátozott számban látogatható órákra a helyfoglalás érkezési sorrendben történik; ilyen a spinning (12 fő/óra), a jóga (15 fő/óra), és a TRX (14 fő/óra). A teljes és részletes napi bontásban feltüntetett, helyszínekkel ellátott programleírást itt találjátok. Mielőtt elindulsz a Sport7-re, nézz rá a hivatalos Facebook-eseményre, hogy tudd, kikkel sportolsz együtt. Semmiképp se feledkezzetek meg a Sport7 nyereményjátékáról sem! Kellemes Sport7et mindenkinek!

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]