Néhány hasznos tudnivaló a Nyári Vízi táborhoz!

2012.augusztus 6–10.

A tábor legalább 6 fő jelentkezése esetén indul, de a létszám maximum 30-35 fő lehet. A létszám feltöltése a jelentkezések sorrendjében történik.

A ruházatot célszerű úgy megválasztani, hogy mozgásra alkalmas legyen, de védjen az időjárástól. Természetesen az úszásra alkalmas fürdőruha a célszerű, de legyen mindig elég száraz csereruha is mindenkinél. Aki napra érzékeny gondoskodjon védelemről (pl. fehér sapka vagy kalap, napvédő krém). Egyéni mentőmellényt mindenkinek biztosítunk. Célszerű olyan papucsfélét is hozni, amivel lehet a sóderes parton járni, de könnyen levehető. Átöltözési és fürdési lehetőség biztosított (tusfürdőről, törülközőről mindenki maga gondoskodjon), az öltözőket zárni fogjuk. Enni- és innivalóról mindenki igénye szerint gondoskodik.

A jelenlegi jogszabály értelmében nyári táborozásban való részvételkor nem szükséges az orvosi igazolás. A felnőtteknek és a 14 éven felüli, szülői kíséret nélküli gyermekeknek a 200 méter leúszásáról szóló igazolást be kell mutatni! Az a személy kapja meg ezt az igazolást, aki mélyvízbe ugrás után a vízfelszínre kerülve folyamatosan, megállás nélkül egy adott úszásnemben (az úszásnemre jellemző technikával) le tudja úszni a 200 méteres távot. Ilyen igazolást a legtöbb úszóiskola és egyesület kiállít, ennek hiányában bármelyik úszómester kiadhatja, ez utóbbi sajnos pénzbe kerül!

A napi programok reggel 9 órakor kezdődnek, és kb. délután 3 óra körül lesz vége a foglalkozásoknak. 14 év alatti gyermekek csak szülővel együtt vehetnek részt a tábor programjaiban.

A jelzett díjat (felnőtt 1000 Ft/nap, gyermek 500 Ft/nap) az első napon kérjük befizetni a táborvezetőknél.

Várjuk a kedves kollégák jelentkezéseit emailen:

szabo.zoltan@ajk.elte.huszotsk@ajk.elte.hu

Telefonon:   4654 vagy 4622 mellékeken!

Budapest, 2012. június 18.

Dr. Gömör Iván

Dr. Harangozó István

Szabó Zoltán

táborvezetők

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]