Megújult a BEAC sportcsatnoka!

Miután esedékessé vált a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club XI. kerületben elhelyezkedő Bogdánfy úti sportcsarnokának felújítása, kezdetét vették a munkálatok. Mindezek eredményeképp a közelmúlt időszakban számos fejlesztésen és karbantartási munkálaton ment keresztül az épület sportcsarnoknak helyet adó része. Cikkünkből megtudhatjátok, mi minden lett új a teremben, amely annyi sportnak ad helyet.

Az ELTE Sport Kft. kezelésében álló XI. kerületi Bogdánfy út 10. alatt található BEAC épület sportcsarnoka nemrégiben számos fejlesztésen ment keresztül. Nézzük, miket is érintett ez az év végi beruházás, amely által jövőre a felfrissült csarnok előnyeit élvezve sportolhattok.

BEAC_3
• Immár az összes kosárpalánk új egységes megjelenésnek örvend és megfelel a biztonsági előírásoknak: az utolsó 2 db palánk is átment a teljes körű szerkezeti felújításon.

• A régi elhasználódott háló helyére 208 négyzetméternyi új zöld térelválasztó háló került. Ez a különböző parketta borítású pályák között alkot falat a csarnokban.

BEAC_2
• Épületszerkezeti fejújításra is szükség volt, amely során két fő fejlesztés valósult meg. Egyik közülük az esőcsatorna cseréje volt: ma már az újonnan kiépített horganyzott acéllemezekből álló attikacsatornarendszer védi az épületet a beázástól. A lefolyócsöveket is lecserélték ötvözött horganylemez csövekre.

A másik ilyen újítást a külső elkorhadt deszkaburkolat orvoslása során valósították meg. A régi burkolat helyett most már 12 milliméter vastag tűzálló cementlap és lábazatburkolatként gres lap védi a csarnokot.

Ha még az Ünnepek előtt szeretnétek látni a vadonat újításokat a teremben, akkor gyertek el este az Éjszakai Sportra! Rengeteg érdekes és szórakoztató lehetőség lesz, amely megmozgat Titeket! Tartsatok velünk!

Forrás és képek: ELTE Sport Kft., www.elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]