Közel kétszázan az ELTE majálison

Május 19-én családi napra jöttek össze az ELTE dolgozói és hozzátartozóik.

Napsütés, változatos vízi- és szárazföldi programok, és ismét fantasztikus bográcsgulyás várta május 19-én az ELTE dolgozóit és családtagjait az ELTE FDSZ SZB, a Közalkalmazotti Tanács, az ELTE Sport Kft. és a Nyugdíjas Klub szervezésében megrendezésre kerülő ELTE majálison.

Szerencsére az ELTE-sek komolyan vették a felhívást, miszerint egy családi nap elképzelhetetlen gyermekek nélkül. Örömmel tapasztaltuk, hogy a közel 200 résztvevőn belül a néhány hónapos apróságoktól az ELTE nyugdíjasokig szinte minden korosztály képviseltette magát, így a sárkányhajón, a kenuzáson és a kajakozáson kívül nagy sikere volt az ELTE SPORT Kft. által szervezett felnőtt és gyermekprogramoknak is. Többek között kézműves foglalkozások, ugráló-várak, ügyességi sportjátékok, labdaszippantó, óriás jenga, mini kosár és röplabda, tollaslabda, lufi hajtogató és ergométeres evezős pad várta a kicsiket, nagyokat és a játékos kedvű felnőtteket egyaránt. A programok animálásáról a játékok biztonságos használatáról szintén a Kft. gondoskodott.

Az érdeklődök megismerkedhettek a Sporttelep lehetőségeivel, a vízi sportolás alapjaival, (pl. túra kajak és kenu használatával), a sárkányhajózás fortélyaival, sőt az újraélesztés legfontosabb tudnivalóival is. Többen olyan kedvet kaptak ezen sportok gyakorlásához, illetve egy ilyen kellemes környezetben történő kikapcsolódáshoz, hogy megfogadták nem várnak a következő ELTE családi napra, hanem saját családi napot szervezve újra visszajönnek, sőt már többen jelezték, hogy szívesen részt vennének egy kajak-kenu tanfolyamon is.

A Szakszervezet, a Közalkalmazotti Tanács és a Nyugdíjas Klub gondoskodott az immár hagyományos és igencsak kelendő zsíros kenyérről és bográcsgulyásról és a résztvevők nagy örömére hűsítő eperből sem volt hiány. A finomságok, mint minden évben idén is kiegészültek a résztvevők által hozott aprósüteményekkel, üdítőitalokkal, amit a szervezők ezúton is köszönnek.

Bízunk benne, hogy minden résztvevő kellemes emlékekkel tért haza, és kedvet kaptak az ELTE sporttelepein igénybe vehető szabadidős sportolási lehetőségek kihasználására.

Egy biztos, az ELTE SPORT Kft. örömmel várja az ELTE dolgozóit a sportlétesítményekben akár komolyabb sportolási szándékkal, akár egy kellemes családi összejövetelre szeretnék igénybe venni szolgáltatásait.

Fotó összeállításunk remélhetőleg segít felidézni a kellemes emlékeket, akik pedig nem tudtak eljönni a rendezvényre, talán kedvet kapnak a jövő évi családi naphoz.

A teljes képgaléria megtekinthető az ELTE SPORT Kft. honlapján.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]