Fussunk össze minden csütörtökön!

Ha laza futásokra vágysz, különleges helyeken, hasonló edzettségű társakkal és szakavatott vezetővel, akkor a Polythlon új futóedzésein a helyed!

Pelsőczy Attila, magyar válogatott hegyi futónk minden csütörtökön 18:30-tól várja a különleges élményre készen álló sportolni vágyókat a BEAC hátsó szertáránál. Az új edzés remek alkalom fővárosunk felfedezésére. Az első hónap programjában egyéb látványosságok mellett a Citadella és a Gesztenyéskert meglátogatása szerepelt. A könnyed kocogás közben szinte észrevétlenül sajátíthatod el a futás technikáját, és fejlesztheted állóképességedet, ráadásul sporttársak, sportbarátok megismerésére is lehetőséged nyílik. A Sashegyi Gepárdok edzői mindenki számára egyéni fejlődési programot készítenek, így játszva felkészülhetsz a tavaszi Félmaratonkára (3,5 km), az 5vös5 km-re, de akár a Polythlon Dunaparti Félmaratonra is. A heti rendszerességű futás az első lépés egészséged és kívánt alakod megőrzése érdekében, amit sosem késő elkezdeni, de egyetemistaként könnyebb, mint gondolnád. Fussunk össze minden csütörtökön, legyél te is részese az ELTE egyik legnagyobb és leghangulatosabb sportcsapatának!

Az edzések a BEAC Sporttelepről (Budapest, 1117, Bogdánfy utca 10., fszt. 12.) indulnak, ahol minden résztvevőnek öltözési és zuhanyzási lehetőséget biztosítunk.

Jelentkezz vagy érdeklődj Pelsőczy Attilánál!

Email: pelsoczyattila@gmail.com
Mobil: 20/823-23-78

Honlap: http://polythlon.elte.hu

Együttműködő partner: ELTE Karrierközpont

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]