ELTE-s tenisz télen is

Minden kedves mozgásra vágyó ELTE-s érdeklődőt kellőképpen fűtött szeretettel várnak a BEAC fedett teniszpályái.

Kedves sportos ELTE-s hallgatók! 

Amennyiben nem próbáltátok ki a nyári időszakban, akkor a téliben eljött az ideje!

A BEAC Bogdánfy utcai sportlétesítményéhez tartozó, immár fedett teniszpályák a téli időszakban is várják a kinti nagy hidegben valamilyen „benti mozgásra”, sportolásra vágyó lelkes hallgatókat.

Hogyha már nyáron is gondoltatok rá, de akkor valamiért nem jött össze, vagy csak a nemrégiben befejeződött U.S. Open küzdelmeinek megtekintése után kaptatok kedvet ahhoz, hogy teniszütőt ragadjatok, ne habozzatok, látogassatok el bátran a BEAC teniszpályáira! Most végre testközelből is megtapasztalhatjátok a tenisz sportág semmihez sem hasonlítható, magával ragadó téli atmoszféráját.

Itt az idő, hogy kipróbáljátok mindazokat az ütéseket, mozgásokat, technikákat és taktikákat, amiket eddig csak a tv-ben láttatok, vagy a teniszes haveroktól hallottatok.

Srácok, ha olyan menő játékosok akartok lenni, mint Roger Federer, Rafael Nadal vagy a világranglista vezető Novak Djokovic; és lányok, ha úgy akartok csillogni a pályán, mint Maria Sharapova vagy a világranglista első Caroline Wozniacki, akkor gyertek és foglaljátok el a téli tenisz-szentélyt.

(Természetesen azoknak, akik nem annyira fázósak, kis ideig még a nyitott pályák is kielégíthetik tenisz iránti szenvedélyeiket.)

ELTE-s diákkal a fedett pályák kedvezményes díja 2500Ft/óra/pálya a nyitott pályáké 1300Ft/óra/pálya

A tenisszel kapcsolatos további információkért és a pálya foglalások ügyében keressétek Huszár Andrást.

Huszár András: 06-20/328-99-77

 

Üdvözlettel: Farkas Szilárd – ELTE teniszösztöndíjas

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]