Virtuális Állásbörze az ELTE-n

Szeretnél kitűnni az állásra jelentkezők tömegéből? Érdekelnek az álláskeresési folyamat kulisszatitkai? Szeretnéd fejleszteni karriermenedzsment technikáidat?

A Virtuális Állásbörze idén a Felkészítő Napok keretében ingyenes tréningekkel egészül ki. A tréningek olyan kiscsoportos (12-16 fő), interaktív foglalkozások, ahol a résztvevők megismerhetik a tréning témáját, emellett lehetőség nyílik a gyakorlatban is kipróbálni az elhangzottakat.

A tréningsorozat célja, hogy az érdeklődőket olyan háttértudással és tapasztalatokkal vértezze fel, amelyeket eredményesen alkalmazhatnak mind az álláskeresés, mind a saját életük során.

A tréningek 2011. november 14. és 22. között, minden hétköznap 17:00-20:00 óra között (rövid szünettel) lesznek. A foglalkozások helyszínét az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar campusa (1088 Budapest, Múzeum körút 4/A) szolgáltatja. A részvétel az ELTE minden hallgatója számára ingyenes.

A tréningek a foglalkozások interaktív jellege miatt létszámkorlátosak, a részvétel jelentkezési sorrendben történik. Jelentkezni a Karrierközpont honlapján keresztül lehetséges (http://karrier.elte.hu). A jelentkezés feltétele egy önéletrajz és motivációs levél elküldése, ezek nélkül a jelentkezés érvénytelen! Önéletrajznak, motivációs levélnek minősül egy korábban elkészült (korábbi álláshirdetésre, egyetemi felvételire, pályázatra elkészült) dokumentum, fiktív álláshirdetésre vagy a konkrét felkészítő tréningen való részvétellel kapcsolatban elkészült dokumentum is.

Jelentkezési határidő (feliratkozás és dokumentumok beküldése): az adott tréninget megelőző naptári nap 23:59.

Itt lehet feliratkozni a tréningekre. Egy hallgató több tréningre is jelentkezhet. Több feliratkozás esetében nem szükséges többször elküldeni a kért dokumentumokat (önéletrajz, motivációs levél). Ha a fenti linken nem tudsz jelentkezni, megteheted a karsai.szilvia@karrier.elte.hu  e-mail címen.

A dokumentumokat Karsai Szilvia részére kell elküldeni a karsai.szilvia@karrier.elte.hu címre.

Példa jelentkezésre: Egy 2011. november 17-én tartandó tréning esetében 2011. november 16. 23:59 zárul a regisztrációs lehetőség, így a Karrierközpont oldalán (http://karrier.elte.hu) legkésőbb 2011. november 16. 23:59 percig van mód jelentkezni. Az önéletrajzot és a motivációs levelet ugyanezen időpontig szükséges elküldeni Karsai Szilvia részére.

A Virtuális Állásbörze időpontja 2011.november 23-24-e!

[DOBOZ SZOVEG=”Regisztrálj és nyerj akár egy Apple iPad-et!

Ha most regisztrálsz a Virtuális Állásbörze honlapján, esélyed van, hogy megnyerd az értékes ajándékok egyikét; a fődíj egy Apple iPad! Mire vársz még? Regisztrálj és nyerj! Találj valódi munkát a Virtuális Állásbörzén!

Az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központja – alkalmazkodva a XXI. század dinamikusan fejlődő technikai elvárásaihoz és a fiatal munkavállalók, egyetemi hallgatók virtuális életéhez – a hagyományos keretek között zajló állásbörzét most online térbe varázsolja november 23-24-én. A Virtuális Állásbörze idén a Felkészítő Napok keretében ingyenes tréningekkel egészül ki november 14-22. között. A tréningek olyan kiscsoportos (12-16 fő), interaktív foglalkozások, ahol a résztvevők megismerhetik a tréning témáját, emellett lehetőség nyílik a gyakorlatban is kipróbálni az elhangzottakat. A tréningsorozat célja, hogy az érdeklődőket olyan háttértudással és tapasztalatokkal vértezze fel, amelyeket eredményesen alkalmazhatnak mind az álláskeresés, mind a saját életük során. A Virtuális Állásbörzére pedig regisztrálni sem kell, most lehetőséget adunk online barangolni az állások között. Ha valaki mégis úgy dönt, hogy regisztrál, és feltölti az önéletrajzát is, akkor azon kívül, hogy értékes ajándékokat nyerhet, akár egy kattintással jelentkezhet álmai állására! A Virtuális Állásbörze ideje alatt kollégáink online, telefonon és személyesen is az érdeklődők rendelkezésére állnak.

További információk:allasborze.elte.hu“]

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]