Előadnál történet- vagy természettudományi témában?

Az ELTE SEK Történeti Diákműhely interdiszciplináris konferenciát rendez a történet-, illetve a természettudomány területén kutató hallgatók és doktoranduszok részére. Jelentkezni egy kivonattal május 10-ig lehet.

Az ELTE SEK Történeti Diákműhely újabb interdiszciplináris konferenciát szervez, ezúttal történettudományi témák mellett természettudományi kutatásokkal kapcsolatos előadásokat várnak hallgatóktól és doktoranduszoktól. A Történet- és természettudományi hallgatói konferencia címet viselő tanácskozásra bármilyen előadással lehet jelentkezni, ami az érintett két tudomány valamelyikének (vagy mindegyikének) tárgykörébe besorolható.

Előadónak jelentkezni egyebek mellett TDK-dolgozat, szakdolgozat, doktori disszertáció, Új Nemzeti Kiválóság Program keretében megvalósult kutatás anyagával is, azonban fontos az önálló kutatói tevékenység hangsúlyos bemutatása. A konferencián egyénenként 15 perc áll rendelkezésre az előadások megtartására.

Jelentkezni a konferenciatdm@gmail.com címen lehet, amihez a szervezők kérnek kivonatot is minimum egy, maximum három oldal terjedelemben, amelyben a jelentkező összefoglalja kutatásának céljait, eredményeit, utóbbiakat elkülönítve a szakirodalmi tényektől és a kutatócsoport más tagjainak munkájától. Az előadások kivonataiból szabadon hozzáférhető, ISBN számmal ellátott és az MTMT-rendszerbe is felvitt elektronikus dokumentum készül, melyet PDF formátumban minden résztvevő megkap. A kivonat mellett kérik feltüntetni az előadó adatait (név, szak, évfolyam, külsősök esetén intézmény).

A jelentkezés határideje: 2021. május. 10. (hétfő) 23:59
A konferencia időpontja: 2021. május 17. (hétfő) 16:30-tól
A konferencia helyszíne: MS Teams
A részletes felhívás és a formai követelmények összegzése ide kattintva olvasható el.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]