Újra itt a Virtuális Állásbörze!

Május 6-8-ig az ELTE Karrierközpont újra megrendezi a Virtuális Állásbörzét, amely a legkiválóbb alkalom arra, hogy a gép előtt ülve, otthon, pizsamában szerezd meg álmaid állását!

A Virtuális Állásbörze minden évben jelentős hallgatói érdeklődésre tart számot online szolgáltatásaival, nyereményjátékaival, és a munkáltatókat és a munkavállalókat összekötő chat-felületeivel.
A www.allasborze.elte.hu oldalon elérhető online állásbörzén a Karrierközpont ingyenes standolási felületet biztosít minden olyan cégnek, illetve intézménynek, amely az ELTE képzési kimeneteinek megfelelő álláslehetőséget, gyakornoki vagy szakmai gyakorlati lehetőséget kínál.
Idén hallgatóként pedig két legyet is üthetsz egy csapásra: ha álmaid munkáltatóját ajánlod a Virtuális Állásbörzére, nem csak arra lehet lehetőséged, hogy elhelyezkedhess náluk – arra is esélyessé válsz, hogy megnyerd a munkavállalót ajánlók között kisorsolandó 3 db csoportos jegyet a Trap Factory kiszabadulós élményparkjába, illetve az 1 darab 5000 forint értékű kedvezménykupont a Karrierközpont egyik képzésére.
Olyan cégeket, állami vagy közszerveket, ahova legszívesebben mennél dolgozni a diplomád megszerzését követően, ezen a linken tudsz ajánlani.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]