XV. Eötvös Konferencia

Az Eötvös József Collegium Diákbizottsága 2014. április 25–27. között ismét megrendezi a kétszeres az Év Tudományos Rendezvénye az ELTE-n díjas Eötvös Konferenciát, amelyre idén is várják az előadni kívánó hallgatókat

Ha érdekelnek a bölcsészet-, társadalom- és természettudományok, az informatika illetve a pedagógiatörténet, és szívesen prezentálnád önálló kutatásra épülő, tudományos igényű előadásod 15 illetve 20 percben, és egy azt követő pár perces vitától sem riadsz vissza, akkor tizenkilenc szekcióba várják a jelentkezésedet március 3-ig.

A beérkezett absztraktokat egyetemi oktatók bírálják el. A szekcióvezetők „A szekció legjobb előadása” oklevelet fogják odaítélni az általuk legérdemesebbnek ítélt előadónak. A Konferencia legjobb előadásainak írásos változata pedig az Adsumus című kiadványban is megjelenik.

A tavalyi Konferencián több, mint száz előadó számára biztosítottak helyet, és idén is hasonló számban biztosítanak lehetőséget. A Konferencia végleges programjának kiírása április elején várható.

További kérdésekre az eotvoskonferencia15@gmail.com e-mail címen szívesen válaszolnak. A részletes pályázati felhívás pedig a http://ek.eotvos.elte.hu/ek/ek15/  oldalon olvasható.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]