Május 9-én, kedden startol a Bölcsész Napok!

Elefánt, Groovehouse, Animal Cannibals, Szomszédok születésnap és sok minden más is vár ránk a három napban, azaz május 9-e és 11-e között. Gyertek a Bölcsész Napokra, jó lesz!

Közönségtalálkozók, beszélgetések, na és persze koncertek. A teljesség igénye nélkül sorolom itt a május 9-től 11-ig tartó Bölcsész Napok rendezvénytípusait.

Az események kedden kezdődnek a Bölcsészettudományi Kar kampuszán. A teljes programot még nem ismertették a szervezők, ugyanakkor az már biztos, hogy a nyitónapon Ónodi Eszter és Zacher Gábor is ellátogat az egyetemre, valamint a nap zárásaként a fesztivál legnagyobb durranása, az idén új lemezzel jelentkező alterrock zenekar, az Elefánt ad koncertet.

Szerdán a Szomszédok bemutatójának harmincadik évfordulója alkalmából közönségtalálkozó lesz a BTK-n, de itt lesz Anger Zsolt is, valamint a Nem adom fel! Gospel Kórus, a Borders of Byzantum és az est sztárvendége, az Animal Cannibals.

Csütörtökön sörtörténeti előadás, Zenek és Csimbók teszi változatossá a programot. De lesz “random” slam poetry bemutató, itt több ELTE-s is fellép, az eseménysorozat zárókoncertjét pedig a Groovehouse adja.

Minden infót, részletes programot megtaláltok a Facebook-eseménynék és a Bölcsész Napok oldalán.

A kép forrása: Bölcsész Napok FB

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]