BN-LEN, egy újabb nap!

Tovább folytatódik a BN és a LEN, így azok számára, akik eddig nem tudtak kilátogatni a rendezvényekre itt egy újabb csodás nap!

Reméljük a tegnapi este kicsit szeles időjárása nem vette el a kedveteket a folytatástól és ma is lelkesen válogattok a programok között! A LEN-en fél hétkor a kissátorban kezdődik a program a Brusselsel, majd Őket DJ Gonda követi este nyolctól. Közben a nagysátorban is elkezdődnek a programok. Fél nyolckor a Meztelen Diplomaták nyitják az estét, kilenctől a Blahalousiana lép fel. Fél tizenegykor Deniz folytatja a sort, majd éjfélkor lép színpadra a Hősök. Hajnali egykor az Animal Cannibals fog Nekünk zenélni, majd kettőtől DJ Juhász Laci keveri a zenéket.

Ha az esti buli előtt szeretnétek valami nyugodtabb programon is részt venni, akkor mindenképp látogassatok ki a BN-re. Akik a pocakjukat szeretik kényeztetni, azoknak a finnugor jótékonysági sütivásárt ajánljuk, és ha már elkalandoztatok a skandináv vizekre, akkor utána látogassátok meg a finnugor filmvetítést, ami délután ötkor kezdődik. Érdekes programnak ígérkezik a Barangolás a szocialista reklámok világában 4 órai kezdettel, de ha valaki inkább már délután is táncolna annak a néprajzos táncházban lesz a helye!

Mindezek mellett a BN-en fellép az Orrect Project, a Tonkpills, itt lesz Galla Miklós majd Hangácsi Márton. Este fél kilenckor pedig Soerii & Poolek fogja a talp alá valót szolgáltatni, majd tíztől DJ Szaszával, Sunnyval és Toyotával bulizhattok.

A LEN részletes programját itt olvashatjátok, míg a BN részletes programját itt.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]