LEN Civil falu – gyere te is egy jó üggyel!

Civil megjelenési lehetőséget kínálnak a LEN-t szervező HÖK-ök.

A HÖK-ök fontosnak tartják a hallgatók szemléletmódjának szélesítését, figyelmük felhívását a társadalmi összefogások értékére, a bennük rejlő lehetőségekre. Ebből kifolyólag a HÖK-ök a LEN programjait Civil faluval szeretnék bővíteni, melynek a keretében minden egyetemi, egyetemhez köthető, illetve egyéb civil szervezetnek, alapítványnak, hallgatói szerveződésnek szeretnének a megjelenésre lehetőséget biztosítani. A résztvevők létszámának természetesen határt szab a férőhelyek száma. A rendezvényen való megjelenés szabadtéren, illetve sátorral fedett rendezvényterületen lehetséges. A szervezők a szükséges infrastruktúrát a lehetőségeikhez mérten biztosítják a szervezeteknek.

A LEN elsősorban az ELTE hallgatóinak és oktatóinak szóló, ingyenes fesztivál. A kampusz területén – a két nagy rendezvénysátor mellett – kisebb sátrakat is felállítanak, melyekben a civil falu kap helyet, kiegészítő programot kínálva a látogatóknak.


A pályázatokat április 26-ig várjuk, ehhez a szükséges felületet valamint további információt az alábbi linken találtok:

http://len.elte.hu/civilfalu

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]