Spinning reloaded

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett spinning órákra várnak minden hallgatót és külsőst. Remek lehetőség, hogy egyetemista társaságban, fiatal edzőkkel lendülj formába a strandszezonra!

Az év mind a 4 évszakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Íme néhány fontos információ a nyári spinning órákról.

A helyszín változatlanul az ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, edzőterem a Szertár büfé mellett. Az edzések előreláthatólag hétfőtől csütörtökig lesznek, különböző időpontokban.

Jelentkezni a cycling.beac@gmail.com címen április 30-ig tudtok. A bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 8.30-16.30 között a BEAC irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A lefoglalt helyek befizetési határideje április 30, tehát a be nem fizetett foglalásokat ezután nem tudják fenntartani. Ezután is lehet csatlakozni, a fennmaradt szabad helyek az irodában kérhetőek.

A bérlet ára ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak és alumniknak 4800 Ft, külsősöknek 7200 Ft. Ez 8 edzés alkalmat jelent, a szezon elején kiválasztott időpontokban. Ne feledjétek, hogy az edzések költségtérítését legkésőbb az első edzés előtt rendezni kell. Alacsony létszám esetén nem indítanak el csoportokat, de ebben az esetben erről értesítést küldenek. Az első edzés időpontja: 2015. 05. 11. Megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Az edzésről további, folyamatosan frissülő információkat az ELTE BEAC Cycling Facebook-oldalán találhattok.

Jó tekerést!

 

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]