Téged is vár az ELTE Eötvös Művészeti Együttes!

Ha szeretnéd szabadidődet hasznosan és tartalmasan, egy jó társaságban eltölteni, akkor itt a helyed!

Érdekel a zene és a tánc? Évekig jártál énekkarba, esetleg néptáncolni? Az egyetemi tanulmányaid mellett sem kell elhanyagolnod kedvenc hobbidat! Lehetsz gólya, vagy akár felsőbb éves hallgató, az Eötvös Művészeti Együttes szeretettel vár minden lelkes hallgatót.

A kultúra iránt érdeklődők a három művészeti csoport egyikéhez csatlakozhatnak: a Bartók Béla Énekkarhoz, az Egyetemi Koncertzenekarhoz és a Néptáncegyütteshez.

Az Együttes számos külföldi koncerten és turnén vett részt, valamint hazai és nemzetközi elismerésben is részesült. Az Énekkar például nemrégiben nagy sikerű hangversenyt adott a bécsi Musikvereinsaal nagytermében, 2014 májusában pedig egyhetes svájci turnén vett részt.

Jelentkezésedet szeptember 14-ig küldheted el a muvegy@zene.elte.hu email címre. A jelentkezésedben mindenképpen tüntesd fel nevedet, telefonszámodat és hogy melyik együttesi csoportba jelentkezel. A zenekarba csak vonósok jelentkezését várják.

Bővebb információt a http://www.zene.elte.hu/,  https://www.facebook.com/ELTEEME, http://www.elteneptanc.hu/, és https://www.facebook.com/elteneptanc oldalakon találsz.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]