Idén is dobbant az Ajtósi Napok

Az Ajtósi Dürer sori ELTE-koliban már hagyomány, hogy tavaszonként többnapos rendezvénysorozattal ünnepelnek. Lesznek koncertek, kalandtúra, chill a teaházban, fergeteges retro-party és kedvcsináló italakciók.

A kollégium legnagyobb szabású és kiemelt rendezvénye az Ajtósi Napok, nem csoda, hogy a szervezők jól odatették magukat a menetrend összeállításakor és megvalósításakor, legyen szó akár belsős, akár külsős programról. Április 28-án, hétfőn egy nyugis teaházzal nyitják az estét fél nyolckor, utána a kocsmasportok hősei mérkőzhetnek. A „hivatalos” megnyitó után, fél tizenegytől Győri Attila és Bárkányi Benjámin ad akusztikus koncertet.

Kedd este nyolckor startol a városligeti kalandtúra; a merész vállalkozóknak a helyszínen kitelepült állomásokon kreatívabbnál kreatívabb feladatokkal kell megbirkózniuk egy-egy csapatban. Tizenegytől a nagy izgalmakra jól fog csúszni a beerpong, utána talán a szégyenlősebbeknek is megjön a kedvük egy kis karaoke-hoz. Hajnali egytől kifulladásig retro mulatság és ereszdelahajamat.

A zárónapon, szerdán fél nyolctól belsős vetélkedőt rendeznek a kolisok számára, azután pedig este tíztől csupa móka, kacagás: érkezik a Derültégből, a Lions of Suburbia és az Earpollution. A hangulat fokozása végett jól csengő italakciókkal várnak titeket, a vodka-Bomba shotot 200-ért, a sört 250-ért, a jégert 350-ért, a whiskey-colát 450-ért vesztegetik majd. A belépés minden programra díjtalan (a kilépés bizonytalan?).

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]