GyógyMatek GT 2013

Ez a nyár most más lesz, mert ez egy brutális nyár!

„Minden most kezdődik el”, hallhatjuk az egyik Ákos számban. De miért is említjük  meg? Sikeres felvételid után kezdődik el egyetemi életed, amihez gratulál a GyógyMatek GT  2013 csapata!

 

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és a Természettudományi Kar matematika szakterületének közös gólyatábora a GyógyMatek GT. A két kar Hallgatói Önkormányzata által idén is Bodajkon, augusztus 16-19 között kerül megrendezésre a tábor. A csapat hónapok óta dolgozik azon, hogy felejthetetlen emlékekkel gazdagodj, elképesztő bulikkal, folyamatos programokkal készülünk nektek. Egy kis ízelítő: mivel nyár van, alig fürdőruhában a hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe, hiszen egy kicsi mozgás mindenkinek kell! Később: vetélkedő erők, napnyugtáig káosz, este party rock is in the house tonight, majd buli után a takarítás. Fergeteges élményekben lehet részed, ha jelentkezel a táborba.  Megismerkedhetsz a sorstársaiddal, örök barátságok születnek, de még az egyetemmel  kapcsolatos kérdéseidre is választ kaphatsz. Nem csak ismerkedés és bulizás szempontjából hasznos a GT, hanem számos hasznos tudnivalót rejt magában, amik nagyban meg fogják könnyíteni akár tanulmányaidat, akár magát az egyetemi életedet. Táborunkban semmi sem kötelező, de a gólyatársaiddal, meniorokkal (mentorok és seniorok), szervezőkkel, felsőbb évesekkel száz új élmény vár!


Honlapunkon
és a facebook oldalunkon rengeteg információhoz juthatsz már most is. Előbbin tájékozódhatsz arról, hogy miket érdemes hoznod a táborba; részletesen leírtuk a jelentkezés menetét; bármilyen kérdés, probléma esetén felveheted a kapcsolatot a főszervezőkkel; az Így készülünk, és a Galéria menüpontban pedig cikkeket olvashatsz, képeket láthatsz rólunk, vagyis a GyógyMatek GT 2013 csapatáról. Már csak azt kell tenned, hogy szabaddá teszed magad augusztus 16 és 19 között, jelentkezel, és számolod vissza a napokat. Garantáljuk, a tábor után a forró betonon hasalva még napokig csengenek majd a füledben a nyári dallamok, nem csak az emlék marad!

GyógyMatek GT | Abszolút érték

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]