ALOHA Welcome Party

Itt a február, s vele együtt újra a szorgalmi időszak. Az élet azonban szerencsére nem csak az egyetemeken indul be. Az ESN egy Hawaii-bulival nyitja a tavaszi félévet, ahol az ELTE-n tanuló külföldi diákokat is köszöntik.

Február tizenkettedikén újabb remek bulinak ad helyet a Doboz. Az ESN ELTE itt ad ízelítőt ugyanis a budapesti éjszakából az egyetemünkre érkező külföldi diákoknak. Az óriási welcome bulira azonban nem csak az erasmusosokat várják. Ha szívesen részt vennél egy igényes, jó hangulatú partyban, ahol nemzetközi fiatalokkal bulizhatsz, akkor is ott a helyed.

Az Aloha-party egyik célja, hogy nyarat varázsoljon a fagyos téli Budapestre. Így ha lehet, hozz magaddal virágfüzért, színes inget vagy bármit, ami a forró nyárra emlékeztet, s érezd magad Hawaii-on a főváros közepén!

A 22 órakor kezdődő buliban a híres DJ páros, D&K fogja hajnalig szórakoztatni a közönséget. De természetesen az italakciók sem maradhatnak el. Egy korsó sör 430 forintba fog kerülni, 780 forintért pedig vodka-narancsot vagy whiskey-colát is kérhetsz. A belépés ESN kártyával ingyenes, ELTE-seknek 500Ft, más intézmények diákjainak pedig 800Ft.

További részletek az italakciókról és a jegyárakról az esemény facebook-oldalán érhetők el.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]