TÁTK Gólyabál

Végre itt az alkalom a TÁTK-soknak is, hogy egy jót bulizzanak az évfolyamtársaikkal, hiszen csütörtökön az ő gólyabáluk kerül majd megrendezésre. Bár idén nem a Széchenyi fürdő ad otthont az eseménynek, biztos, hogy az Experidance Rendezvényházban sem kell csalódnunk majd.

Ha gólya vagy akkor azért, ha felsőbb éves, akkor pedig azért ajánlunk neked egy remek programot csütörtök estére. Aki volt már hasonló rendezvényen, az nyilván tudja, hogy mire is kell számítani, de a friss ELTE-seknek azért talán tudunk valami újat mondani.

A gólyabál tipikusan olyan rendezvény, ami a legtöbb embernek csak egyszer adatik meg az életben – ezért aztán kár lenne kihagyni. És amúgy is: miért ne akarnánk jól érezni magunkat a csoporttársainkkal, és több száz más ELTE-sel? Arról nem is beszélve, hogy a hely tele lesz csinos lányokkal és öltönyös fiatalemberekkel – hogy a fergeteges italakciókról már ne is beszéljünk.

A kapunyitás este 8-kor lesz, majd a szokásos formaságokon esünk át: 21 órakor a dékán asszony tart majd beszédet, utána pedig a TÁTK HÖK elnök, Kovács Anna Sára szól majd pár szót. Őket követi a nyitótánc, mely 21:15-kor veszi kezdetét. A keringő végével pedig elkezdődhet az igazi buli.

Természetesen nem lesz hiány jó zenéből sem, erről először Dave Jr. fog gondoskodni. És ha a party már kellően bemelegedett, színpadra lép az este sztárvendége: a Compact Disco. A zenekart nagy valószínűséggel nem kell részletesen bemutatni, hisz ők képviselték hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon, nem kis népszerűségre téve ezzel szert. Sikerük pedig töretlen a mai napig – rengeteg fesztiválon léptek fel a nyáron, s azóta is folyamatosan koncerteznek országszerte. Éjfélkor tehát ők fognak a húrok közé csapni a TÁTK-sok nem kis örömére. A jó hangulat és a tánc garantált, s biztosan nem egy számot fog majd velük együtt énekelni a közönség.

És végül a piszkos anyagiak: jegyek már kaphatók a HÖK irodában, gólyáknak 1200 forintos áron, felsőbb éveseknek 1500 forintért. Persze nem csak ELTE-s hallgatókat látunk szívesen, más egyetemre járó barátaid 2000 forintért tudnak majd jegyet váltani a rendezvényre. Azt talán mondanunk sem kell, hogy megjelenés illő öltözetben – azért mégis csak a gólyabálról van szó. De ki ne szeretne jól kinézni ezen az eseményen? Úgyhogy csütörtök este mindenki kapja elő a koktélruháját, és a nyakkendőjét (lehetőleg ne együtt), és irány az Experidance Rendezvényház ( Ajtósi Dürer sor  19-21), ahol több száz TÁTK-s ünnepli majd, hogy erre a karra járhat! Addig is figyeld az esemény facebook oldalát:

http://www.facebook.com/events/531441423550031/?fref=ts

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]