Októberi Társas-Szerepjátékos Hétvége

Most hétvégén ismét Társas-Szerepjátékos Hétvége az ELTE IK HÖK szervezésében!

Az ELTE IK HÖK szervezésével októberben is megrendezik a a jól megszokott Társas-Szerepjátékos Hétvégét. Méghozzá most hétvégén.

A bennünk rejlő gyermeket hívják egy nagy kalandra a szervezők, hiszen mindenkiben rejlik egy. Továbbá ki ne szeretne játszani?  A könnyed kikapcsolódást keresők bejárhatják a Munchkin sötét kazamatáit, rommá zúzhatják ellenfeleik autóit a Carmageddon-t idéző Road Kill Rally-ban, vagy bizonyíthatják gyorsaságukat és rátermettségüket a BANG! izzasztó pisztolypárbajában.

Akik valami komolyabbra vágynak azok sem fognak hiányt szenvedni, hiszen akár szövetséggel és árulással küzdhetnek a Vastrónért a Trónok Harcában, kutathatnak Drakula után Európa nagyvárosait bejárva, belecsöppenhetnek egy idegtépő rémálomba Arkham utcáin, vagy átvehetik egy vadnyugati városka irányítását a Deadlands western-steampunk-horror játékában.

Ennél persze sokkal több játékra számíthatnak  a látogatók, valamivel több mint 40 játék közül válogathatnak. Ez alkalommal a sokat keresett WoW asztali változatát is kipróbálhatják majd.

Az újoncok se ijedjenek meg, ez nem csak a tapasztalt stratégáknak szól, akiknek szüksége van rá, tapasztalt segítők is a rendelkezésükre fognak állni, hogy könnyebben megtanulják a bonyolultabb szabályokat is.

A szombati nap főleg a szerepjátékoké lesz. A fantasy szerelmesei a M.A.G.U.S. világába csöppenhetnek bele, hogy felfedezzék Ynev földjének minden szegletét. Akik pedig inkább a vámpírtörténetek iránt rajonganak,  azoknak a Vampire lesz a tökéletes választás.

Hozhatsz magaddal bárkit, de akkor se keseredj el, ha nincs kivel menned, az ott alakult partyk a legjobbak!

Péntek déltől kezdve tárt karokkal várják a lelkes érdeklődőket az ELTE Déli Tömbnél, mindenképpen érdemes benézni!

Kalandra fel!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]