Dress to express – Mutasd magad!

A Szputnyik shop 2012-es nyári editoriálja vintage rajongóknak.

Szputnyik shop, az egyéniségek boltja

A Szputnyik shop Magyarország elsőszámú minőségi vintage és egyedi design darabokat felvonultató üzlete. Felfedező-lelkületű ’divat-kalandoroknak’ kötelező.

A Szputnyik shop célkitűzése, hogy különleges, minőségi vintage ruhák, kiegészítők, valamint egyedi, limitált számú új darabok kombinációját kínálja az érdeklődőknek megfizethető áron. Az árukészlet különféle korok, stílusok, irányzatok jegyeit viseli magán a 20-as évektől egészen napjainkig.

Editorial: Dress to express – Mutasd magad!

A Szputnyik shop 2012-es nyári editoriáljában magát az egyéniséget állítja a középpontba, valamint a vintage stílus életteliségére irányítja a figyelmet.

A különböző korszakok egyedi, régi darabjait a mai kortárs divat új elemeivel kombinálni izgalmas és bátor feladat. Az egyetlen kérdés: Mi rejtőzik benned? Arra buzdítunk, hogy légy kreatív, találd meg saját stílusod és fejezd ki önmagad! A divat rólad szól; a ruhák kiválasztása és az outfit-ek összeállítása személyes választás és ízlés dolga.

A nyár különösen kedvez a kísérletezésnek és annak, hogy az öltözködés segítségével kifejezd egyéniséged.  Első nyáridéző összeállításunkkal szeretnénk ötletet és kedvet adni ahhoz, hogy bátran játssz a stílusokkal, mintákkal, színekkel és fazonokkal.

A Szputnyik shop üzleteiben adott a lehetőség a stílusok közötti szabad átjárásra, itt megtalálhatod azokat a darabokat és kiegészítőket, amik valóban téged tükröznek. Az üzletekben fellelhető vintage darabok a világ minden tájáról érkeznek, több ezer darab közül nagy figyelemmel kerülnek kiválasztásra.  Divat a múltból, stílus a jövőből.

Link az editorialhoz

http://issuu.com/szputnyikshop/docs/szputnyik_2012ss

Stáblista

Fotó: Ajkai Dávid
Stylist: Kissmark
Stylist asszisztens: Vágó Anikó
Smink: Szöllősi Heni
Fodrász: Fábián Zsanett
Modell: Erika-Trendattack, Kolos-Wam Models

Üzletek & nyitva tartás

Szputnyik D-20

1074Budapest, Dohány utca 20.

Mon.-Fri.: 11 am – 8 pm

Sat.: 11 am – 5 pm

http://issuu.com/szputnyikshop/docs/szputnyik_d20

Szputnyik Bazaar

1092Budapest, Bakáts tér 8.

Mon.-Fri.: 11 am – 7 pm

Sat.: 10 am – 2 pm

http://issuu.com/szputnyikshop/docs/szputnyik_bazaar

További info

www.szputnyikshop.hu

www.facebook.com/szputnyikshop

info@szputnyikshop.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]