Mémverseny – Helyzetjelentés OMHV frontról

Már javában folyik a szavazás az OMHV mémversenyén. 34 darab vicces, kitöltésre buzdító képet küldtetek be.

A lelkesedés elég nagy, a legnépszerűbbek már több mint száz szavazattal rendelkeznek, tehát fel kell kötni a gatyákat a pulcsiért. Keressétek facebook-on az ELTE Online oldalát, csekkoljátok ti is a felkerült képeket és persze szavazzatok a kedvence(i)tekre! Vasárnapig van lehetőségetek tetszést nyilvánítani.

Ne feledjétek, a győztesek ELTE-s pulcsival, pólóval, vagy bögrével lesznek gazdagabbak.

Ám nem árt, ha nem csak a mémeket nézegetitek, hanem a kérdőíveket is. Vészesen közeledik a vizsgaidőszak vége, még két hetetek van, hogy minden kurzussal és kérdőívvel megbirkózzatok. Lehet még halogatni, kivárni az összes megpróbáltatás végét, de érdemes figyelni a határidőre. Aki július 5-e 23:59-ig nem tölti ki maradéktalanul az összes rendelkezésre álló kérdőívét, az lemarad nyolc pontnyi előnyről.  Ez most még nem tűnik olyan súlyosnak, de majd szeptemberben a rangsorolásos jelentkezések alatt, annál több fejfájást okozhat.

Ne legyetek tehát lusták néhány percet rászánni, a kurzusok értékelése mindannyiunk közös érdeke. Az oktató számára rendkívül fontos a visszajelzés, jövőbeni sorstársaitokat is segíthetitek vele, és persze ott van még az érvek között az a bizonyos nyolc pont is. A cél továbbra is az egyetemi szintű kitöltöttség tekintetében megugrani az ötven százalékos álomhatárt.

Tehát: vigyázz, kész, szavazz… és tölts!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]