EFOTT: Egy hét szabadon

Menő magyar zenekarok, elismert külföldi kedvencek, színes zenei felhozatal, pénztárcakímélő árak, olcsó sör, változatos kulturális- és sportprogramok, barátságos hangulat, tisztaság, szabadság. Ezek a hamisítatlan EFOTT-hangulat ismérvei, amelyek idén egy fantasztikus helyen, a Velencei-tó partján összpontosulnak, júlis 3-9. között.

Vizsgák utáni lazítás, diplomaünneplés, bulizás, kikapcsolódás és szórakozás, nagy találkozások és egymásra találások, lánykérések, új élmények vagy éppen nosztalgia – kinek mi jut eszébe az EFOTT-ról, a fesztiválról, ami már 1976 óta vándorol az ország különböző pontjaira. Több évtizedes múltja mellett mindig képes a megújulásra is, de így is sikerül megőriznie családias légkörét, zöld-fesztivál jellegét és baráti árait.

S hogy mi várható idén? Idén igazán nagy szerephez jut a sport. Hosszú strandszakasz a Velencei-tó partján, úszómedence és változatos sportpályák, amelyek többek között wakeboard-ra, kosárlabdázásra, strandfocira, teniszre, röplabdára, valamint túra- és sárkányhajózásra adnak lehetőséget. Sőt, a “Tekerj az EFOTT-ra!” programmal akár kerékpárral is érkezhetsz az eseményre. És a színház szerelmesei sem unatkoznak majd: a Szkéné Színház előadói és vendégművészei minden este fellépnek a fesztiválon.

A zenei palettát nehéz lenne pár sorba foglalni, hiszen több száz fellépő lesz majd Velencén, de a teljesség igénye nélkül azért álljon itt néhány név, nektek: DubFX, Dr. Alban, John Dahlback, Roni Size, Brooklyn Bounce, Freestylers, Carbonfools, Compact Disco, Tankcsapda, Quimby, Kiscsillag, 30Y, Csík Zenekar, Péterfy Bori, Irie Maffia, Mystery Gang, Neo, Magashegyi Underground, Vad Fruttik…

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]