A negyedik napra mindenki LENézett

Színes programokkal tarkított események tették felejthetetlenné az utolsó estét: gulyás, zöld sör, majd viszontlátott gulyás a LEN negyedik, záró napján.

Kicsit lassan indult be a nap, mivel pénteken nem sokan járnak órákra, így alapból kevesebben voltak a Campus területén. Este 7-8 körül viszont már igen sokáig sorba kellett állni a nagy népszerűségnek örvendő zöld sörért. Apropó, zöld: az ökopohár sokaknak elnyerte a tetszését, többen pedig nyereségként élték meg, amikor üres poharukat 200 forintért visszaválthatták.

Mivel a 4. nap a GasztroFesztivál jegyében telt, már délután 2-től lehetett érezni a különböző ételek illatát. Gulyás, lecsó, paprikás krumpli és társai, hatalmas mennyiségben. Az elkészült ételeket sajnos csak 6 órától kóstolhatták meg az arra járók, így jó pár órán át csoroghatott a nyála azoknak, akik a közelben tartózkodtak.

Zenei fronton is hasonló ínyencségekre számíthattunk, a szervezők megpróbáltak mindenféle irányultságú fiatalt és nem fiatalt szórakoztatni. Volt itt Dévényi Tibi bácsi, cigányzene, DJ Palotai, Kozsó. Sőt még bohóc, arcfestés, és néptáncbemutató is. Nincs az a sztereotipizált egyetemista, aki ne talált volna valamilyen számára megfelelő programot.

A vizsgaidőszak előtti utolsó nyugalmas alkoholizálást sokan könyörtelenül kihasználták, a név nélkül nyilatkozó Herman József például így emlékszik vissza az éjjelre:

„pfffff:D:D:D
hallod fogalmam sincs nem emlékszem,
beestem valami bokorba elvileg
meg voltak szép lányok
meg volt popcorn vattacukor”

Másnap, a hajnalig tartó buli után meg is kezdődtek a sátorbontások, így hétfőtől (sajnos) újra a normális kerékvágásban működnek majd a dolgok a Lágymányosi Campuson. Viszont már csupán 360-at kell aludni a következő Lágymányosi Eötvös Napokig, addig is foglaljátok el magatokat valamivel.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]