Bölcsész Napok

A héten a megszokottnál is több élettel telik meg a bölcsészek által igencsak jól ismert Trefort-kert, Terasz, Könyvtár Klub és a Gólyavár .

Az esemény, ahol jól megfér egymás mellett zene, tudomány, sport, film, színház és irodalom. Május 7. és 11. között a Trefort-kert már hetedszer ad otthont a Bölcsész Napoknak. Az öt nap alatt sokszínű és igényes programok várják a megszokott egyetemi életből kicsit kiszakadni vágyókat. És hogy mi is várható pontosan? A teljesség igénye nélkül: portugál nap, konferencia, filmvetítés, ökoszeminárium, beszélgetések, színház, felolvasó est, civil falu és még sok más. A fejtágítás mellett persze a szórakozás is fontos, bemutatóznak a tűzzsonglőrök, harcművészek és gladiátorok is.

Ha pedig összemérnétek tudásotokat másokéval, a kvízeken ezt is megtehetitek. Kikapcsolódásnak akár a sakk, a játszóház vagy a póker is szóba jöhet, azok pedig, akik mindenáron meg akarják csillogtatni énektudásukat, a karaoke-n élhetik ki magukat. És ha a nagy rohanásban megéheztek, várjátok ki a cigányzenével egybekötött ökörsütést és lakjatok jól, jut mindenkinek.

A kulturálódásban megfáradt tömeget minden este buli várja, lesz többek között Kowalsky meg a Vega illetve Maszkura és a Tücsökraj koncert is a Teraszon, az utolsó estét pedig egy igazi Másnaposok Buli zárja. Mindezt teljesen ingyen.

Tovább is van, mondjam még? Vagy inkább látogass el az esemény hivatalos honlapjára, ahol napi bontásban minden programot megtalálsz!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]