PAFE, hip-hop, világszám

Május 24. és 27. között indul a nyár!

Kicsit több mint egy hónapot kell még kibírni, aztán irány a PAFE! Négy nap, számtalan ütős zenekar és még a Balaton is karnyújtásnyira van, ugyanis a VI. Pannónia Fesztivál – az eddigiektől eltérően – idén Szántódon várja a közönséget.

Az idei fesztivál húzóneve Flo Rida!, aki 17 millió eladott lemeze és 2 Grammy jelölése mellett 12 platina kislemezzel is büszkélkedhet. Az amerikai rapper nem járt még hazánkban, most viszont érkezik, hogy olyan dalokkal mozgasson meg mindenkit, mint a Good Feeling vagy a David Guettával közös Club Can’t Handle Me. Flo Rida! május 25-én 23 órakor támad a Nagyszínpadon.

Nem ő azonban az egyetlen külföldi szenzáció, jön az Onyx és a Slaughterhouse is. A brooklyni Onyx tagjai igazi keményfiúk, a hardcore rap megalapítóiként tartják őket számon, még a kilencvenes évek elején adták ki első lemezüket. És ha zenéjükre bólogatva egyszer csak azt vennéd észre, hogy ismerősek a tagok, az sem meglepő. Fredro Starr, Sonsee és Sticky Fingaz színészként is több filmben felbukkantak már. A csütörtöki nap, május 24-e az övék a fesztiválon. A Slaughterhouse pedig vasárnap érkezik. Crooked I, Joe Budden, Joell Ortiz és Royce da 5’9″ négy évvel ezelőtt jelentették meg első albumukat és azzal a lendülettel fel is forgatták a zeneipart. Visszatértek a hip-hop gyökereihez, mindezt azonban egy magasabb szinten művelik. Hogy ez miben mutatkozik meg, 27-én kiderül.

Akinek pedig ez sem lenne elég, folyamatosan frissül a program, már elérhető a NAPI BONTÁS, amiben olyan nevek szerepelnek mint a Heaven Street Seven, Soerii és Poolek vagy a Pannonia Allstars Ska Orchestra, és még sokan-sokan mások. Mindjárt május!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]