Retró EFOTT

Dr. Alban és Brooklyn Bounce Velencén.

Az megvan még, hogy “It’s my life”? És a “Sing Hallelujah”? Igen, bizony, a Dr. Alban nótákra gondolok. Határozottan nem mai slágerek, de nyilván mindenki ismeri őket, a retró bulik elmaradhatatlan kellékeként még ma is felcsendülnek egy-egy igazán görbe este alkalmával. Jó hír a nosztalgiázni vágyóknak: július 5-én az EFOTT fellépője lesz a svéd fogorvos, hogy megőrjítse a velencei közönséget. A fesztivál zárónapján pedig nem más érkezik hozzánk, mint a német Brooklyn Bounce, a 90-es évek meghatározó progresszív trance és techno együttese.

Némiképp más színvonal, de hogy a magyar zene rajongói se maradjanak hoppon, Deák Bill Blues Band koncert is lesz, a fesztivál csütörtöki napján.

„Megfordultam már pár EFOTT-on, mindig nagyon jó volt a hangulat a fellépéseimen. Remélem, idén is nagy buli lesz! Az biztos, hogy mi mindent megteszünk ezért a zenekarral, például hozunk valami újat is Velencére: az István, a királyból két dalt éneklek majd. Ezeket nemrégiben vettem fel a fesztiválos repertoáromba, EFOTT-on pedig még nem adtam elő őket.” – mondta Deák Bill Gyula, aki mellett olyan több évtizede pályán levő zenekarok lépnek még fel az EFOTT-on mint a Quimby, a Tankcsapda vagy a Pál Utcai Fiúk.

 

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]