Ha az úszógumi mindig veled van

Nem mindenkit áldott meg a sors Kate Moss alakjával. Ezt elfogadva mindenki bevállalhatja a Nedves Estet. Jönnek a tippek.

Valahányszor bikinit kell felvenned, úgy érzed, hogy az egész világ árgus szemekkel figyeli minden mozdulatodat, és csak arra várnak, hogy megjegyzéseket tegyenek az alakodra? Hidd el, mindenki érez hasonlókat, de egy-két praktikus kiegészítővel megnyugtathatod a lelked, és élvezheted a medencés partyt Te is.

Először is, el kell felejtened, hogy mindenki Téged bámul, mert nem. Hogy honnan tudom? A társaság fele hasonló gondolatokkal küzd, miközben lapos kúszásban közelíti meg a medencét, hogy senki se vegye észre a pillanatot, amikor ledobja magáról a törölközőt. Eközben pedig senkinek sem jut eszébe azon filózni, hogy neked egy kicsit vastagabb a combod, vagy nem olyan lapos a hasad. A társaság másik fele pedig…, nos ők biztosan a pult mellett állnak és fátyolos tekintettel figyelik, ahogy a fények ugrándoznak az üvegeken.

Ha a mentális felkészülés megtörtént, akkor jöhetnek azok a kiegészítők, amik ápolnak és eltakarnak. Egy könnyed nyári ruha minden szempontból tökéletes, ha a medence partján nem szeretnél bikiniben sétálgatni. Ugyancsak hasznos tud lenni egy csípőre kötött strandkendő is, ami amellett, hogy takarja a combot és feneket, feldobja a szerelésed. Ha valaki a felső testére érzékenyebb, akkor kapjon magára egy lenge pólót és máris sokkal magabiztosabban állhat a pulthoz egy sörért.

Nem utolsó sorban pedig, a medencében mindannyian egyformák vagyunk, nem az a lényeg, hogy kinek milyen az alakja, ha jól érezzük magunkat együtt, akkor ez az emlék fog megmaradni.

Gyere el és érezzük jól magunkat!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]