Felbolydulás az Ajtósi Koliban

Március 26. és 28. között felbolydul az Ajtósi Dürer sori kollégisták élete, a többéves hagyománynak eleget téve, ismét megrendezik az Ajtósi Napokat.

Hétfőn a megnyitót követően egy igen aktuális programmal kezdődik az Ajtósi Napok, 19:30-tól kerekasztal beszélgetést tartanak a felsőoktatás jövőjéről, amin Ónody-Molnár Dóra beszélget Fábri Györggyel, Papp Magorral és Pozsár-Szentmiklósy Zoltánnal.

Fél kilenctől az érdeklődők megtekinthetik a Küklopsz Műhely felolvasó estjét, ahol olyan nagyszerű kortárs alkotóktól olvasnak fel, mint Spiró György, vagy Gerlóczy Márton. Az esti zárás pedig az ELTE Zenekarok Fesztiválja lesz.

Kedden délután a kollégium lakóit megvendégelik a szervezők, majd a lakoma után mindenki felkerekedik, és beveszik a csapatok a ligetet, ahol a Városligeti Kalandtúra keretein belül izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokat kell teljesíteniük. Este pedig, jöhet a jól megérdemelt buli, karaokéval és tánccal.

Szerdán a programsorozat méltó zárásaként a Paddy and the Rats lép fel, majd hajnalig Dj Mathias pörgeti a lemezeit. Ti se maradjatok ki!

További információk: https://www.facebook.com/events/360024440686457/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]