Itt a tavasz, itt a Kerekes Napok!

A KUK lakóknak valószínűleg nem kell bemutatni, de itt egy kis ízelítő azoknak, akik még nem ismerik a rendezvényt! A hagyománynak megfelelően most sem lesz hiány buliban, koncertben, játékban, és jókedvben!

2012. március 18-tól hetedik alkalommal veszi kezdetét a Kerekes úti Kollégium legnagyobb eseménye, a Kerekes Napok. A négynapos rendezvény érdekessége, hogy több teremben zajlik párhuzamosan, így alternatívát kínál zenében, programban és társaságban egyaránt.

Vicces játékokkal, hangulatos rock és blues koncerttel indul a műsor vasárnap, majd csocsó, billiárd és asztalitenisz versennyel melegítünk be a hétfő esti ELTE Zenekarok Fesztiválja első fordulójára. A továbbiakban Retro School Band és UFO koncertek teremtenek retro hangulatot, a modern pörgésről pedig a Punnany Massif gondoskodik. Éjszakánként Dj. Gomes és Dj. Mazu tombol a lemezeken, míg a Pizsama Partyk keretében Dj. Smash-up mellett Mr. Oizo és Tommy forrósítja fel a hangulatot.

Az eszelős programok mellett barátságos légkörrel, és kedvező italakciókkal kedveskednek a szervezők. A kollégium lakói számára ingyenesen látogatható a rendezvény, ELTE-seknek 300-600 Ft, vendégeknek 600-1000 Ft között mozognak a jegyárak.

Ha barátságos arcokra, fergeteges hangulatra, és bulizó tömegre vágysz, itt a helyed, de siess, mert jegyek csak korlátozott számban kaphatók!

 

Bőcskei Balbina

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]