Karrier vagy család? Karrier ÉS család!

Karrier vagy család? Karrier ÉS család! címmel hirdet új eseményt az ELTE Karrierközpont a Családbarát Egyetem elnevezésű pályázat keretében. A szervezők december 9-én várnak minden érdeklődőt a Karrierközpont képzőtermébe.

A mai világban hatványozottan fontos kérdéssé vált a kisgyermekes szülők számára a karrier és a családi élet összeegyeztetése. A kimerültség, a szégyen, a bűntudat, az elégtelenség-érzés és az elvágyódás elleni küzdelem sokuk mindennapi tapasztalatai közé tartozik. Paizs Dóra megoldásközpontú coach, az Anyacsavar blog szerzője a tipikus buktatókról, a leggyakrabban választott utakról beszél, és inspiráló, egyéni „out of the box” gyakorlatokat is említ előadásában. A Karrierközpont mindenkit szeretettel vár, aki szívesen hallana a kisgyerekes idő- és energiazsonglőrködésről.

Az előadást 2021. december 9-én 18.00 órakor rendezik meg az ELTE Karrierközpont képzőtermében.  

Az eseményre a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, és csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára lehetséges. Az igazolványt és egy fényképes, azonosításra alkalmas okmányt érkezéskor minden résztvevőnek be kell mutatnia. Az ELTE Járványügyi Operatív Koordináló Testület elbírálása alapján a helyszínen szájmaszk viselése kötelező.

Regisztrálni itt tudtok.

Karrier vagy család? Karrier ÉS család! — ELTE Karrierközpont

Forrás: ELTE Karrierközpont

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]