Társasjáték-est az ELTE Kortárs Segítő Csoporttal

Önismereti társasjátékokkal, jó fej társasággal és tartalmas beszélgetésekkel várja a kikapcsolódásra vágyókat az ELTE Kortárs Segítő Csoport november 4-én.

Az ELTE Kortárs Segítő Csoport az egyetem pszichológushallgatóiból álló, önkéntes alapon szerveződő közösség, ami az ELTE PPK Életvezetési Tanácsadó részeként működik. A csoport célja a hallgatók számára való segítségnyújtás különböző programok és tanácsadó beszélgetések szervezése által.

Az ELTE Kortárs Segítő Csoport tagjai ezúttal egy önismereti társasjátékokkal és izgalmas beszélgetésekkel teli estet szerveznek az érdeklődők számára. Az eseményfelhívásban azt ígérik, hogy a résztvevők oldott hangulatban és barátságos légkörben fejleszthetik érzelmi intelligenciájukat és kommunikációs készségeiket.

A csoport társasjáték-estjén több ismert játék is terítékre kerül majd. A kiváló önismeret-fejlesztő Identity például segít a megnyílásban, a többi játékoshoz való közeledésben. Az érzelmek közötti barangolást támogatja az Érzelmek Birodalma, a Relativity pedig élesen rávilágít arra, hogy egyes értékekről mennyire másként gondolkodunk, és ezáltal mennyire másképp látjuk ugyanazt a világot. A komolyabb témákat körbejáró játékok mellett szerepet kapnak a lazább partijátékok is. A sokak számára ismert, kreativitást növelő Dixit és az együttműködésre késztető Hanabi is előkerül majd a program során.

A Kortárs Segítő Csoport tagjai várnak minden érdeklődőt november 4-én 17.00–20.00 óra között az ELTE BTK D épületének alagsorában, a 117-es csoportszobában. Egyedül is lehet érkezni, de szuper közös program lehet ez baráti társaságok részére is.

Forrás: ELTE Kortárs Segítő Csoport

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]