Milyen legyen a BTK új logója?

Új, egységes arculatot kap az ELTE. A Bölcsészettudományi Kar logójára március 7-ig várják a hallgatók, az oktatók és a munkatársak ötleteit.

Az egyetemi arculat kialakításához figyelembe vették az előzetes felmérések eredményeit. Az ELTE vezetői, hallgatói és a gimnazisták az interjúk során az egyetemet piacvezetőként nevezték meg, jellemző tulajdonságokként pedig a sokszínűséget, a hagyománykövetés és a megújulási képesség összhangját, a minőséget, a presztízst emelték ki. Külön hangsúlyozták, hogy a karok önálló identitással rendelkeznek.

Az új tervezetben a logót kör alakban helyezték el, kiegészítve az ELTE felirattal. A következő lépésként, ennek keretében a karok is javaslatot tehetnek saját logóikra. A BTK a folyamat részévé szeretné tenni hallgatóit és munkatársait. Elsősorban grafikai vázlatokat várnak, de szöveges ötleteket is szívesen fogadnak. A kari bizottság által kiválasztott terv kidolgozását a későbbiekben az arculatot jegyző grafikus fogja elvégezni.

A részletes arculati tervek az alábbi linken érhetők el. Az új logóval kapcsolatos ötleteket az ELTE BTK Kommunikációs Csoportja várja a kommunikacio@btk.elte.hu ímélcímre 2021. március 7-ig.

Forrás: ELTE BTK

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]