Online KRESZ-tanfolyam az ELTE Karrierközponttal

Az ELTE Karrierközpont koordinálásával online KRESZ-tanfolyamot indít a Jó?Jó! Autósiskola. Az aktív ELTE-s hallgatói jogviszonnyal rendelkezők kedvezményben részesülhetnek.

Az elméleti tanfolyam elvégzésének díja kezdeményre nem jogosultak számára 25.000 forint, az aktív ELTE-s hallgatói jogviszonnyal rendelkezők azonban 23.000 forintért vehetik igénybe a képzést.

A kurzus és a részvételi díj befizetésének menetéről az autósiskola oktatója küld információt az ELTE Karrierközpont oldalán történő regisztráció után.

Az elméleti tanfolyam díján kívül a jogosítvány megszerzéséhez szükséges felmerülő további költségek a következők: elméleti vizsga díja (4.600 Ft), kötelező orvosi vizsgálat (7.000 Ft), gyakorlati vezetés (4.800 Ft/óra), forgalmi vizsga díja (11.000 Ft), egészségügyi képzés díja (8.000 Ft), az egészségügyi képzés vizsgadíja (6.850 Ft).

A jelentkezőknek a kurzus elindulása után egy év áll rendelkezésükre, hogy teljesítsék az elméleti vizsgát. A forgalmi vizsga teljesítésére a sikeres KRESZ-vizsga letétele után további két évük van.

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele a jogosítvány megszerzésének törvényi feltételei. A jelentkezők a kurzus díjának befizetését követően kapnak az autósiskola online felületére való belépési jogosultságot. A jelentkezők névsora heti egy-két alkalommal (tömbösítve) kerül elküldésre az autósiskolának.

A tanfolyam oktatója a Jó?Jó! Autóiskola ügyvezetője, Pálfi Sándor. További tájékoztatás igényelhető tőle az alábbi +36 20 9205605 telefonszámon.

Az elméleti kurzuson való részvételre regisztrálni itt lehet.

Forrás: ELTE Karrierközpont

Képek Forrása: ELTE Karrierközpont, Füredi Autósiskola Képző Központ  

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]