„Inkább itt csússz, mint az egyetemen” – Idén is jön az ELTE Jeges Est!

December óta nem álltál fel az íróasztaltól? Már a jegyzeteiddel álmodsz? Vagy időben végeztél a vizsgáiddal, azóta pedig a Netflix ’n’ chill jótékony homályában töltöd a napokat? Ásd elő a korcsolyát a szekrényből, és rázd le magadról a posztvizsgaidőszakos stressz szindrómát február 13-án a Városligeti Műjégpályán!

Mielőtt még belevetnéd magad a tavaszi félévbe, semmiképpen ne hagyd ki a tél legpörgősebb programját: idén is az ELTE polgároké ugyanis a Városligeti Műjégpálya, hogy az ELTE Jeges Est keretei között csússz egyet a barátaiddal, elvegyülj a kézen fogva sikló szerelmesek között, vagy akár egy ütős forralt borral gyűjts bátorságot ahhoz, hogy te produkálhasd a legmenőbb ugrást, esetleg a leglátványosabb hanyatt esést – mennyiségtől függően. De persze akkor sem kell lemaradnod semmiről, ha nem szívesen pattansz jégre, a jó hangulat ugyanis a szárazföldön is garantált.

Az ELTE HÖK egy régi hagyományt felújítva rendezi meg évek óta minden februárban az összegyetemi jeges bulit, az esemény Facebook-oldala szerint pedig a szervezésen túl még különleges meglepetésekkel is készülnek az estére. Az oldalt már csak azért is érdemes bekövetni, mert nemsokára az is kiderül, hogy mit nyerhettek a szokásos tombolasorsoláson, amelyre csak 200 forint egy szelvény!

A jegyértékesítés már meg is kezdődött, az ELTE polgárai és alumni tagjai számára 1500 forintért (amely már tartalmaz egy tombolajegyet!), de ha esetleg külsős barátot, barátnőt, családtagot hoznál magaddal, nekik is fejenként csupán 2000 forint a belépő. A jegyet ezen a linken szerezhetitek be, ha pedig növelnétek az esélyeiteket a tombolán néhány plusz szelvénnyel, akkor katt ide.

A Jeges Est február 13-án este 8 órakor kezdődik a Városligeti Műjégpályán, de érdemes sokáig tervezni az estét, a helyszínen át nem vett tombolanyereményeket ugyanis újrasorsolják!

Ha pedig még mindig nem győztünk meg, hogy ez egy kihagyhatatlan este lesz, mindenképpen olvasd el Kelemen Kamilla tudósítását a tavalyi Jeges Estről, vagy ha inkább vizuális alkatnak érzed magad, nézz bele az ELTEvízió videójába!

Kiemelt kép: a Facebook-esemény borítóképe

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]