Idén is megrendezésre kerül az ELTE-Újbuda Innovációs Nap

Október 3-án ismét megrendezi az ELTE Innovációs központja Újbuda Önkormányzatának közreműködésével az ELTE-Újbuda Innovációs Napot! Ennek keretén belül a Lágymányosi Campuson konferenciát és startup kiállítást tartanak.

Ha érdekel a startupok világa, esetleg saját vállalkozásba kezdenél bele, akkor számodra is rengeteg izgalmas programot tartogat az idei ELTE-Újbuda Innovációs Nap. Délután például az Amerikai Kereskedelmi Kamara Magyarország „Vágj bele! Kezdj vállalkozni” előadássorozatát tekinthetik meg az érdeklődők. A rendezvényen többek között az is kiderül, hogy ki lett az Év Innovatív Kutatója, valamint a különböző egyetemek innovatív hallgatói ötletpályázat nyertesei is.

Megismerkedhetünk a mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazási lehetőségeivel és jövőjével ismeretterjesztő előadások keretein belül, mindemellett bemutatkozik több innovációt támogató szervezet, mint a Hiventures, a Demola Budapest és az InCube.

Az ese11261809_1638205126394655_1361930577272787463_nmény ideje alatt rengeteg hasznos információt szerezhetsz az innovatív ötletek finanszírozásáról és az azokat támogató szakmai szervezetekről. A startup kiállítás 11:30 és 16:00 között látogatható majd a hivatalos programok után. A nap lezárásaként kötetlen beszélgetésre kerül sor networking témában diákok, vállalkozók és szakértők segítségével.

Előadásokon közreműködőjeként részt vesz többek között Kiss Gergely, az Attrecto Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója, Tamási-Irsai Renáta, a Rollbar vállalatfejlesztési igazgatója, dr. Berecz József, a Széchenyi Tőkealap Kezelő Zrt. senior portfolio managere, dr. Budai Judit, a Szecskay Ügyvédi Iroda partnere, Czirják László, az iEurope Group partnere, valamint Kozáry Vilmos AmCham G&T Bizottságának tagja.

A rendezvényre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyre ezen az oldalon legkésőbb 2019. szeptember 30-ig van lehetőség.

Az esemény helyszíne az ELTE lágymányosi campus (1117 Budapest, Pázmány P. stny. 1/A) Északi tömb Harmónia terme. Ha további információkra vagy kíváncsi, akkor látogass el az esemény vagy az ELTE Innovációs Központ hivatalos Facebook-oldalára.

 

Fotók: ELTE Innovációs Központ

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]