Elindult az ELTEphone, kapcsolódj te is!

Korlátlan beszélgetés, hatalmas adatforgalom és nem mellesleg pénztárcabarát árak. Ezekkel hirdeti magát az új, minden ELTE-s hallgatót összefogó kezdeményezés, az ELTEphone. Rövid ismertetőnkből megtudhatod, hogy ez pontosan mit is takar, és hogyan csatlakozhatsz a flottához.

Egyetemistaként a legtöbben folyamatosan keressük a lehetőséget a spórolásra, és pont ez az egyik legszimpatikusabb aspektusa a programnak. A két választható csomagot kedvezményes árakkal hozták létre, melybe többek között 10 GB adatforgalom is beletartozik. Ez például tuti jól jöhet, mikor hajnal négykor észreveszed, hogy egy random házibuliba keveredtél, és fogalmad sincs, hogyan kéne onnan hazajutnod.

A belépés Neptun-kóddal vagy Caesar-azonosítóval végezhető az ELTE polgárai számára, melyhez először a https://extra.elteshop.hu/ honlapon kell bejelentkezni, majd a visszaigazoló e-mailben kapott voucherrel a szolgáltatónál lehet mindent véglegesíteni kb. 10-15 perc alatt. Az ELTEphone flotta tagjai a Telenorral állnak szerződésben, és náluk intézik az ügyeiket. Aki szeretne csatlakozni, természetesen megtarthatja régi telefonszámát is, melynek részleteiről a Telenor üzleteiben tud érdeklődni.

eltephone_fejlec_el_tephone_fotoval_artbrush_szines-Telenor-nélkül-1

A fent említett kedvezmények mellett még négy családtagodat is bevonhatod a flottába (akár üzleti előfizetőként is),  akik szintén azokat a lehetőségeket élvezhetik, mint te, például az ingyenes beszélgetést. Jobban belegondolva, kinek ne jönne jól anyukájától egy másfél órás távelektronikus főzőlecke a vacsora elkészítéséhez?

Rugalmas ügyintézés és e-comfort szolgáltatás is hozzátartozik a kezdeményezéshez, ami által elkerülhető a sorbaállás, és minden elintézhető interneten, banki átutaláson keresztül is. Az ELTEphone szolgáltatásról a tanulmányaid befejeztével sem kell lemondanod, így ha valaha ELTE-s tanulmányt folytattál, a kedvezményeket a diplomaosztás után is igénybe veheted.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és még több információt szeretnél megtudni, akkor látogass el a http://eltephone.hu/ oldalra, vagy írj egy e-mailt az info@elteshop.hu címre. Légy te is az ELTEphone flotta tagja!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]