5 applikáció karácsonyra – Ne csak Kevin legyen a szórakozás!

Vészesen közeleg a karácsony, mindenki ünnepi lázban ég. A plázák tömve vannak, a bevásárlólista egyre hosszabb, és még a tesónak is kell valami ajándék. A megrendelt csomag késik, a mézeskalács idén sem puhult meg, és a korábban megvásárolt szaloncukrot már megint megette valaki. Ismerős? Ne aggódj, ennek az időszaknak is hamarosan vége, és már csak napok választanak el attól, hogy behuppanj a kényelmes fotelbe, és újra találkozhass Kevinnel. 2018-ban is átélheted a jól ismert kalandokat, nevethetsz a szokásos poénokon, és meglepődhetsz a nem várt csavarokon. Ám ha idén valami újra vágynál, lehet máshogyan is szórakozni a kényelmes fotelben. Kíváncsi vagy, hogyan?

Applikációkkal. Ha haladunk a korral, és a szórakozás forrásait keressük, kénytelenek vagyunk belátni, hogy a zene, a film, a könyv és a színház mellett újabb jelentkező akad. Igen, ez az applikáció.  Nemcsak szórakoztat és kikapcsol, praktikus is! Élni segít, gondoljatok csak a Wazéra, hány dugótól mentett már meg! Most egy különleges karácsonyi–téli szünetes összeállítást készítettem, reménykedve abban, hogy karácsonykor Kevin és az applikációk komoly harcot fognak vívni nálatok is!

kitKitalálósApp – Ha az egész család játszik!

Egy társasjáték, mely bebizonyítja, hogy karácsonykor nem bűn telefont nyomkodni. Főleg, ha mindezt közösen tesszük! A KitalálósApp, mint azt a neve is mutatja, egy családi kitalálós játék, melyben 24 kategória közül lehet választani. A tematikus témaköröktől kezdve (mint pl. a Trónok harca vagy a Barátok közt), az általános kategóriákon át (mint a márkák vagy történelmi személyek), a kitalálás módjáig bezárólag (mutogatás vagy körülírás) mindenféle topikot lehet választani. A játék nehézségét nemcsak a témakörök szabják meg, az időkeret is állítható. Így a kezdőknek akár 3 perc is a rendelkezésre állhat, de a haladók ezt egy percben is maximalizálhatják. Az nyer, aki minél több szót kitalál a rendelkezésre álló idő alatt. Ez az applikáció a család minden tagja számára szórakozást nyújt, hidd el, még a Nagyi is nyúlni fog az okoskütyüért! Telefont a homlokhoz, induljon a KitalálósApp!

xmas app Xmas Dance – 3D karácsonyi ünnepek – Ha azt hiszed, tele hassal nem tudsz mozogni!

Egy igazi karácsonyos app, ami garantálja a jókedvet. Egyszerű, de nagyszerű. A játék lényege, hogy könnyítsen a lelkiismereteden a megszámlálhatatlan zserbó után. A viccet félretéve és az aggodalmat eloszlatva – nem kell valóban táncolnod! Majd a képmásod elintézi helyetted. A játék elindításakor válassz egy ünnepi környezetet, majd adj hozzá még egy személyt. Csináljatok magatokról külön-külön egy szelfit. Korábbi képet is lehet választani, de egy szelfit – méghozzá egy elfogadhatót – összehozni mindig sokkal nagyobb móka. Ezután csak nyomj rá a folytatásra, és égess kalóriát! Oké, csupán virtuálisan mozogsz, de ha már nevetsz rajta, azzal is tudsz kalóriát égetni! 10 perc nevetéssel kb. 30-at. A végén pedig még meg is tudod osztani ezt az elkészült csodát, hátha másnak is sok volt a zserbó.

élvezetek

Élvezetek – Élvezzetek – Ha tartanátok egy romantikus estét!

A szerelmesek applikációja. Egy erotikus társasjáték egy kettesben eltöltött este megkoronázásához. Az app akkor igazán élvezetes, ha minél több feladatcsoportot választotok indításkor a hat lehetőség közül: csoki, gyümölcs, alkohol, méz, tejszínhab és extrém helyszínek. Így biztosan változatos, különleges, olykor vicces, de mindenképpen vágykeltő feladványokat fogtok megoldani a társasjáték során. Attól függően, hogy mennyi időtök van egymásra, a tempót is beállíthatjátok. Ez után pedig kezdődjön a játék! A feladatokat a négy zóna során felváltva kell teljesíteni, egyszer a nőnek, egyszer a férfinak.  A zónák között pedig közös feladatokat kaptok.

magyar látnivalókMagyar Látnivalók – Ha már unod az otthon ülést!

Ha már minden rokont meglátogattál, és a kedvenc karácsonyi filmjeidet is végignézted, irány ki a szabadba! Ez az applikáció egy nagyszerű közös programot kínál akár barátokkal, akár családdal, mely többek között összegyűjtötte a magyar látnivalókat, eseményeket, programokat, szabadidős tevékenységeket, vendéglátó egységeket. Nagyon praktikus alkalmazás: a kategóriaválasztás után be tudod állítani az időpontot és a pozíciódat, sőt még azt is, hogy milyen messze vagy hajlandó elmenni egy élményért. Több, mint 4500 látnivalót kínál az app, tuti van benne olyan, amit még nem fedeztél fel!

ivósappPiaPartyApp – Ha ütős szilvesztert szeretnél!

Végre eljött a barátok és a buli ideje. Van is mit ünnepelni, hiszen 2018-at is túléltük. Lettek jó és rossz, vicces és szomorú, kellemes és kínos emlékeink egyaránt. De ez az este ne csak a nosztalgiáról szóljon! Ünnepelj, bulizz, szórakozz! Egy ivós applikációt ajánlok ehhez a különleges estéhez. A neve: PiaPartyApp. A játékhoz minimum hárman kell legyetek, felső határ nincs. Különös kellék nem szükséges hozzá, csak ti, meg alkohol legyen bőven. A játék három zónából épül fel: Bemelegítés (itt 1 korty a mérték), Iszogatás (itt már 2 korty), végül az Ivászat – amikor már felest vagy 3 kortyot kell inni. A zónákat szintugró körök választják el egymástól extra feladatokkal. Az applikációban egyébként sokféle feladvány van: az ügyességitől kezdve, az önismeretin át, a memóriát és az agyat megdolgoztatóig bezárólag. De vannak viccesek, leleményesek és még kicsit kínosak is! Nem szeretnék túl sokat elárulni róla, inkább töltsétek le, és fogadjátok meg a feltöltő tanácsát: a pia legyen veletek!

Forrás : google play

Kép: google play
pxhere.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]