Kötelező alkalmazások vizsgaidőszakra

Napjainkban rengeteg mobilalkalmazás érhető el és vannak közöttük olyanok is, amelyek a vizsgaidőszakban is hasznosak lehetnek; alkalmasak jegyzetelésre, jegyzetek rendszerezésére, tananyagok elérésére stb. A szótárak pedig szinte kötelezőek. A most következő appok letöltése vizsgázók számára erősen ajánlott.

Jegyzetek készítéséhez és a meglévők rendszerezéséhez tökéletesen megfelelő alkalmazás az Evernote. Az app naptárat is biztosít, melyen felvezethetitek a vizsgák időpontjait, beoszthatjátok saját időtöket a tanulási szakaszban; továbbá olyan videókat vagy cikkeket is elmenthettek, amelyeket később szeretnétek megnézni vagy elolvasni. iOS-ra és Androidos készülékre is letölthető.

Szintén elérhető iOS-on és Androidon is a StudyMode, amely egy 2 milliós dokumentum adatbázis, ahol szakirodalomra tudtok keresni, illetve ti is feltölthetitek a saját anyagaitokat, így akár nem kell magatokkal cipelni az összes lapot és könyvet.

A szótárakról semmiféleképpen ne feledkezzetek meg! Az SE Develop által fejlesztett szótáralkalmazások több nyelven elérhetők, az angol-hinditől kezdve a portugál-franciáig. Androidos készülékre és iPhone-ra is könnyedén letölthető.

forrás: eduline.hu
kép: pexels.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]