Sokat nyerhetsz egy jó ötlettel

A Microsoft Imagine Cup Academy immár harmadik éve indítja el gyakorlati programját, amellyel a mindennapi munka során nélkülözhetetlen ismeretekkel segíti azokat a magyar fiatalokat, akik kreatív ötletekkel rendelkeznek, s meg is szeretnék valósítani őket.

December 6-ig lehet jelentkezni a program weboldalán a versenyre. A felkészítő tréning hatékonyságát bizonyítja az, hogy a magyar győztesek az utóbbi két évben is dobogós helyen végeztek, ráadásul a programban résztvevők közül többen azóta működő, ígéretes jövő előtt álló vállalkozást indítottak el, s mindennek alapja csak egy kreatív ötlet volt.

Több magyar sikert is a magunkénak tudhatunk: egyik a TEP, amely egy mozgásra és az egészséges életmódra ösztönző alkalmazás: igazi sztár lett a globális döntőben. Az innováció kategória második díját és az AppCampus különdíját hozták el a készítők Seattle-ből, valamint az ezzel együtt járó tízezer dollárt és húszezer eurót.

A Mistory pedig 2015-ben nyűgözte le a kereskedelmi és a turisztikai cégeket: felejthetetlen élménnyé varázsolja a városnézést: a városnéző túrát felfűzhetik az alkalmazás használói egy valós, vagy kitalált történetre, így a városnézés olyan lehet, mint egy igazi kalandjáték. A készítők már fizető ügyféllel dolgoznak együtt, pedig még egy év sem telt el azóta, hogy elvégezték a Microsoft Imagine Cup Academy kurzusait és diadalmaskodtak a helyi döntőben, illetve közönségdíjat nyertek a Microsoft Imagine Cup világdöntőjében.

Ne késlekedjetek, ha van egy jó ötletetek, jelentkezzetek a fent megadott weblapon, és valósítsátok meg álmaitok a Microsoft Imagine Cup Academy segítségével!

Forrás: eduline.hu

Kép forrása: qlaconsulting.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]