Új programot indít a Tehetséggondozási Tanács

Az ELTE Tehetséggondozási Tanácsa középiskolásoknak indít új projektet. Ehhez önkéntes hallgatók jelentkezését várják! A program segíti a középiskolás diákokat az érettségire való felkészüléshez, és az egyetemi felvételire. Céljuk emellett, hogy felkeltsék a középiskolások figyelmét az ELTE irányába.

A megvalósítás a CooSpace felületén zajlik. A résztvevők felkészítést kapnak a CooSpace használatára. Ezen keresztül kellene feladatsorokat összeállítani, és elküldeni azokat a középiskolásoknak, ez után pedig kijavítani őket. Emellett oktatási segédanyagokat is össze kellene állítani, továbbá levelezés vagy fórum formájában válaszolni kell a diákok kérésére. Van lehetőség egyénre szabott tanácsadásra is az érettségihez szükséges kompetenciák elsajátításához.

A hallgatók tantárgyanként kialakított munkacsoportokban fognak dolgozni, amelyek munkáját egy-egy oktató fogja segíteni.
A tehetseggondozasitanacs@elte.hu e-mail címre kell elküldeni (a „tárgy” rovatba: CooSpace középiskolás program) a jelentkezést, 2015. október 15-ig, melyben meg kell jelölni, hogy az illető melyik középiskolás tárgyból szeretne felkészítést kapni.
További információkat a fenti e-mail címen tudtok kérni!

Kép:researchet.wordpress.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]